Simone Kleinsma met heel nieuwe cast in Kees & Co

De nieuwe serie van Kees & Co die eraan komt zal voor de kijkers van vroeger welhaast onherkenbaar zijn. Alleen het hoofdpersonage Kees, een rol van Simone Kleinsma, blijft hetzelfde. Dat vertelde de actrice maandagavond aan RTL Boulevard. Kees & Co keert na maar liefst twaalf jaar terug op de buis, maar haar collega’s van toen doen niet meer mee. “We gaan een geheel nieuwe serie maken. Alleen het personage Kees blijft. Daaromheen komt een heel nieuwe cast“, vertelt ze.

Waarom is er gekozen voor een heel nieuwe cast? “Omdat het een geheel nieuwe serie is. Met een nieuwe verhaallijn en met nieuwe mensen.”

Kees blijft dus het vertrouwde middelpunt van de serie. “Ze is de spil van heel veel mensen. Iedereen heeft wel een Kees thuis die de boel draaiende moet houden en de ballen omhoog. Dat is nog steeds ook zo in de nieuwe serie.”

De opnames van de serie beginnen op 2 oktober en zullen, net als vroeger, voor een live publiek zijn. Er wordt nog publiek gezocht.

Waar en wanneer de nieuwe serie zal worden uitgezonden is nog niet bekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen