Heel Holland Bakt krijgt een auditie-aflevering

Geplaatst op Tue 18 Sep 2018 om 8:30

De NPO 1-kijkcijferhit Heel Holland Bakt trapt dit jaar af met een heuse auditie-afleveringen. Daardoor telt de komende serie niet acht, maar negen afleveringen. Dat heeft Omroep MAX laten weten. Heel Holland Bakt begint op 9 december aan alweer het zesde seizoen. In de eerste, extra aflevering van deze nieuwe serie afleveringen strijden maar liefst 500 thuisbakkers om een plek in het programma. “Ze proberen een felbegeerd keukenblok in de iconische baktent te bemachtigen.

Steun en toeverlaat voor de nieuwbakken thuisbakkers is dit seizoen wederom presentator André van Duin. Ook nog volgens traditioneel recept: de kandidaten zullen de vriendelijke én rechtvaardige juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven moeten overtuigen van hun bakkunsten om kans te maken op de titel.

De nabeschouwing van Heel Holland Bakt, Smaakt Naar Meer, keert eveneens terug, Hierin blikt Van Duin elke woensdag met zijn gasten en het publiek terug op de voorbije aflevering.

Heel Holland Bakt is vanaf 9 december dus weer te zien op NPO 1.

Foto: Roland J Reinders / MAX
9 Reacties op “Heel Holland Bakt krijgt een auditie-aflevering”


 1. EnZoIsHet!!

  met weinig woorden: gewoon troep al die kookprogramma’s.

 2. Henk

  Waarom zou je een programma dat de kijkers leuk vinden zo uitmelken? Doet het programma en Max geen goed!

 3. Jelle

  @Henk: één extra afleveringetje noem ik geen uitmelken.

 4. Henk

  Goed lezen, er staat dat er ook nagepraat wordt in Smaakt Naar Meer. Dan heb je dus twee programma`s die voortborduren op HHB.

 5. Japie

  Zijn ze daar nu nog niet uitgebakken?

 6. Henk (de echte)

  @Henk

  Wat is het probleem? Dat napraat programma word ook erg goed bekeken en voegt dus gewoon wat toe. Het is helemaal niet ten nadele van de reguliere afleveringen.

  Kijk er zelf weer naar uit, vooral nu de feestdagen erbij betrokken zijn.

 7. Drop Out

  Uitmelken die hap

 8. Madeleine Vonk

  Zo leuk als het Engelse programma is, zo zonder kers op de taart, vind ik de Hollandse versie. Kraak noch smaak. Zoveel kopietjes van British programma’s die naar Nederland komen. Kunnen we zelf niet eens iets leuks verzinnen? Heel Holland Kakt, bijvoorbeeld.

 9. BRAAK

  Madeleine, je slaat de vork in de kwark, zoals jij het schrijft is het, een slap aftreksel van de BBC.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.