Heel Holland Bakt krijgt een auditie-aflevering

De NPO 1-kijkcijferhit Heel Holland Bakt trapt dit jaar af met een heuse auditie-afleveringen. Daardoor telt de komende serie niet acht, maar negen afleveringen. Dat heeft Omroep MAX laten weten. Heel Holland Bakt begint op 9 december aan alweer het zesde seizoen. In de eerste, extra aflevering van deze nieuwe serie afleveringen strijden maar liefst 500 thuisbakkers om een plek in het programma. “Ze proberen een felbegeerd keukenblok in de iconische baktent te bemachtigen.

Steun en toeverlaat voor de nieuwbakken thuisbakkers is dit seizoen wederom presentator André van Duin. Ook nog volgens traditioneel recept: de kandidaten zullen de vriendelijke én rechtvaardige juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven moeten overtuigen van hun bakkunsten om kans te maken op de titel.

De nabeschouwing van Heel Holland Bakt, Smaakt Naar Meer, keert eveneens terug, Hierin blikt Van Duin elke woensdag met zijn gasten en het publiek terug op de voorbije aflevering.

Heel Holland Bakt is vanaf 9 december dus weer te zien op NPO 1.

Foto: Roland J Reinders / MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen