SBS 6 haalt BN’er-flop Drone Masters van prime time

SBS 6 heeft de grootste flop van het tv-seizoen tot nu toe, de BN’er-show Drone Masters, van prime time gehaald. Het programma was gisteren al niet meer op zender; er werd een herhaling van Ellen & Naomi uitgezonden. Dat heeft de zender laten weten. Drone Masters, waarin sterren strijden om wie het best een drone kan besturen, is drie weken lang te zien geweest op prime time. Er keken 218.000 kijkers (4 procent), 152.000 kijkers (3 procent) en 98.000 kijkers (2 procent): dramascores.

De scores waren zó slecht dat zelfs SBS 6 niet anders kon dan de show per direct van prime time te halen. De zender haalt het programma niet van de buis. De resterende afleveringen zullen op zondagavond om 23.30 uur worden uitgezonden.

Overigens scoort SBS 6 nog steeds dramatisch op de donderdagavond. Waar de zender gemiddeld genomen de nummer drie van het land is, was ze gisteren op prime time de nummer negen.

De programma’s Mensenkennis en Ellen & Naomi kwamen uit op respectievelijk 281.000 kijkers (5 procent) en 196.000 kijkers (4 procent).

Al met al heeft Richard Groenendijk goed gezien dat dit format van John de Mol niet veel om het lijf heeft toen hij de uitnodiging tot presentatie weigerde. “Ik dacht: wat is dat nou weer voor flauwekul?

Lees ook: Drone Masters grootste flop tv-seizoen tot nu toe (vorige week)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen