Sabrina Stark wil RTL Boulevard het land uit

Artiest Sabrina Starke is absoluut geen fan van het programma RTL Boulevard, dat vorig jaar in een nieuw jasje werd gestoken. Dat laat ze vandaag weten aan het AD. Op de vraag wie van haar met pek en veren het land uit mag – Hans Klok raakte deze zomer in opspraak toen hij Ilse DeLange antwoordde – antwoordt Starke onomwonden: “RTL Boulevard, daar zap ik bij weg, ik kan daar echt niet naar kijken. Ik vind de aanpak niet leuk, het is alleen maar sensatie en daar is al genoeg van.”

Waar kijkt of luistert ze wel graag naar? “Radio 10 Gold en Sky Radio. Al die oldskool hits die daar voorbijkomen, zoals van Toto en Phil Collins. Als ik van een show terug naar huis ga en nog twee uur moet rijden, dan zet ik dat op en zing lekker mee.

Verder is ze gek op de film The Wiz met Michael Jackson en Diana Ross. “Mijn lievelingstante tipte die film toen ik 7 jaar was, ik ken alle liedjes en teksten uit mijn hoofd.”

Ik herken mezelf in de hoofdpersoon, Dorothy. Ze was verlegen en komt erachter dat waar ze naar op zoek is, al in haar zelf zit. Dat is een mooie levensles.”

Het AD-artikel ‘Ik zap weg bij RTL Boulevard’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: NPO Radio 5

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen