‘Nominatie Tan is middelvinger naar Angela de Jong’

De nominatie van Humberto Tan voor de Zilveren Televizier-Ster 2018 kan gezien worden als een dikke middelvinger naar Angela de Jong. Dat stelt tv-kenner Ron Vergouwen van RTL Boulevard. De Jong schreef Tan kapot in haar columns in het AD en heeft mede bijgedragen aan zijn pijnlijke televisieval. Nu strijdt hij om een prijs. “Het is een verrassing en een dikke middelvinger naar al die mensen die de afgelopen tijd kritiek op hem hebben gehad. Ik ook, maar Angela de Jong bijvoorbeeld.

Het is een opsteker voor Tan, aldus Vergouwen. “Het blijkt dat je kan floppen met een programma, maar als je heel goede fans hebt die achter je blijven staan, kun je nog steeds genomineerd worden.”

Het is hem van harte gegund, aldus Vergouwen. “Het blijkt toch dat het merk Humberto Tan RTL Late Night overstijgt. Dance Dance Dance scoort nu ook de pannen van het dak mét Humberto Tan.”

Tan zelf zegt nog niet naar zijn opvolger Twan Huys te hebben gekeken. “Een goede uitspraak, maar natuurlijk heeft hij wel gekeken, natuurlijk.

Peter R. de Vries snapt niet waarom Vergouwen daarover twijfelt. “Ik geloof het wel.

Michiel Vos: “Ik heb het ook gevraagd, want ik heb met hem gegeten deze week en hij heeft nog niet gekeken. Heel verstandig.

Tan strijdt om de prijs met Beau van Erven Dorens en Johnny de Mol. De Mol: “Van mij mag hij naar Beau, ondanks dat ik de nominatie voor Humberto ook wel leuk voor hem vind.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen