Peter R. de Vries niet onder indruk van nieuwtje Wendy

Wendy van Dijk heeft zich woensdag weer in RTL Boulevard geworsteld met een volstrekt oninteressant nieuwtje over haar lachende-mensenblad. Bankzitter Peter R. de Vries maakte daar gelijk korte metten mee. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Van Dijk meldde dat haar blaadje tegenwoordig elke editie twee covers heeft: eentje op de voorkant en eentje op achterkant. “Wij zijn het eerste magazine dat vanaf nu elke editie een keercover krijgt. Dan heb je dus twee covers.

De RTL 4-presentatrice vindt dit geweldig voor haar lezers. “Dus heb je eigenlijk twee tijdschriften voor de prijs van één. We hebben een lezersonderzoek gedaan en daaruit bleek dat de lezeressen behoefte hadden aan acht nieuwe pijlers, waaronder wonen, dus dat is de eerste keercover.

Wellicht wilde Van Dijk na alle aandacht voor het vijftienjarig jubileum van de LINDA. ook wat zendtijd hebben, maar De Vries vindt het onverdiend. “Dat is toch al honderd jaar oud? Neem me niet kwalijk hoor.”

Vivienne van den Assem: “Ja, maar dit gaat iedere keer gebeuren, dus niet alleen bij een special, maar standaard.”

De Vries: “Ja dus… Nou, dat heb ik al zo vaak gezien.

Marc van der Linden: “In bladentermen zeg je dan dat de achterpagina niet verkocht is.”

Luuk Ikink gaf aan dat hij voorafgaand aan de uitzending dacht dat dit een leuk nieuwtje zou zijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen