Olcay schaamt zich niet voor reclame op Instagram

Geplaatst op di 11 sep 2018 om 10:01

Olcay Gulsen schaamt zich er niet voor dat ze op Instagram zo veel reclame maakt voor allerlei merken. Het betaalt gewoon erg goed. Dat zegt de Boulevard-ster in Het Parool. Van haar laatste negen foto’s zijn er vijf gesponsord door shampoomerk Guhl. “Ik kleur mijn haar echt al sinds mijn vijftiende maar dankzij Guhl Kleurbehoud en Verzorging blijft het gezond en stralend ❤️❤️ Nu verkrijgbaar bij Kruidvat“, twittert de wandelende reclamezuil bijvoorbeeld. “I love hair that shines!

Laatst plaatste ze ook een foto waarop te zien is hoe ze een kopje thee drinkt na een aflevering van RTL Boulevard. Die was gesponsord door Pickwick. Is dat niet een beetje too much? Gulsen vertelt het in Het Parool.

Gulsen: “Die reclame doe ik echt om geld te verdienen, daar schaam ik me niet voor. Ik hoef er bijna niks voor te doen; ik maak een foto terwijl ik een kopje thee drink en plaats die op sociale media. Voor dat soort dingen helpt het misschien wel dat ik een van de eersten in Nederland was die zichzelf zo in de markt durfden te zetten.

Ze schatert. “Ik ben de grondlegger van het onbeschaamd jezelf verkopen. Ook heb ik onder mijn eigen naam een geurlijn ontwikkeld met geurkaarsen, geurstokjes en bodywash. Die producten zijn over een paar maanden te koop. En ik wil een sieradencollectie met mijn zusje opzetten.

Het Parool-interview met Olcay Gulsen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
20 Reacties op “Olcay schaamt zich niet voor reclame op Instagram”


 1. Corrector

  Wat is het verschil tussen reclame maken via Instagram of meewerken aan tv/radio commercials? Zolang ze online maar duidelijk maakt dat het reclame betreft zodat naieve mensen niet blind volgen.

 2. Bert

  Iedereen die de kans zou krijgen zou hetzelfde doen. Men valt erover uit jaloezie. simpel.

 3. Bunzing

  Ik kom voorlopig niet meer bij het kruidvat.

 4. kenner

  Onbeschaamd jezelf verkopen als vrouw zijnde noemde wij vroeger een ….

 5. King Alert

  Weer niets over de ex werknemers van haar die nu in de bijstand zitten

 6. Hijgje Huigstra

  Commercie s l e t j e

 7. Hijgje Huigstra

  King Alert
  Tue 11 Sep 2018 om 10:46
  Weer niets over de ex werknemers van haar die nu in de bijstand zitten

  Zou mij ook niet interesseren. Ikke Ikke Ikke!

 8. lvs2015

  Niemand heeft problemen met geld verdienen. Mensen hebben wel een probleem als je ongemerkt doet alsof het normaal is deze vorm van volksverlakkerij. Dat je zogenaamd opgewekt en gemeend kijkt, gedraagt, maar ondertussen gewoon reclame loopt te maken omdat je ervoor betaalt wordt. A: zeg dan dit een reclame boodschap is zodat mensen weten dat je zogenaamde mening gespeeld en fake is B: zeg dat je dit uit reclameoverwegingen aanbeveelt. Kortom gewoon open kaart spelen en niet zogenaamd ‘echt’ ergens van houden/ achterstaan terwijl het puur reclame is. Daarbij is Olcay Gulsen een typische liegende BN’er die A zegt maar B doet zoals een escortgirl van de laagste klasse ook altijd tegen betaling pas lief en aardig tegen je is zolang de kassa maar rinkelt. Los van dat ben ik wel benieuwd hoeveel mensen nu gedupeerd zijn door het faillissement van haar bedrijf.

 9. Noëlla

  Reclame maken op social media verdient inderdaad belachelijk goed. Hoe meer ‘volgers’ je hebt hoe meer je krijgt betaalt. In Engeland en Amerika verdienen realitysterren €1500 tot €5000 voor één simpele post. De Kardashians vangen zo’n miljoen dollar voor een gesponserde post.

 10. Britt Scholte Lover

  Al die bn-ers maken reclame op zijn/haar instagram! De een over samsung, de andere over kledingmerk, of make up.
  Instagram is 1 groot reclame medium geworden

 11. MARC

  @King alert

  Supertrash bestaat gewoon nog met een nieuwe eigenaar.
  Dus die werknemers zitten niet in de bijstand.
  En als ze al ontslagen zouden zijn hebben ze ww.

  Niet hierover dingen schreeuwen als je het ware verhaal niet weet.

 12. Mike

  Het argument ‘jaloezie’ bij kritiek is zo stomvervelend. Kom eens origineler uit de hoek.

 13. Er ist wieder da.

  Gulsen en Guhl …past toch goed…

 14. Ron

  Vreselijk opportunistische proleet deze meid.

 15. King Alert

  @Marc
  Afgelopen maart moest toch faillissement worden aangevraagd. De houdstermaatschappij Wayahead BV werd een week eerder al failliet verklaard.

  Er werkten ongeveer zestig medewerkers bij SuperTrash. Voor hen is in maart al ontslag aangevraagd.
  Twijfel nooit aan KingAlert. Ik swaffel je neer met de feiten.

 16. Wietse

  Toch raar, voor een beetje reclame op tv of radio betaal je een kapitaal.
  Op Instagram of Twitter is het gratis foto plaatsen en iedereen verdiend er ook nog wat aan.

 17. Bert

  @lvs2015
  Ik weet niet hoor maar als je er zo bijzit, op bovenstaande foto, dan doe je (A) niet alsof en (B) ze maakt er dus geen geheim van want ze is er open over tegen Parool en zegt zich er dus niet voor te schamen, ouwe kopschopper ben je, lees dan tenminste het hele verhaal even. Nu terug naar je Melkertbaan.

 18. Geronimo

  Die foto bij artikelen over Olcay blijft schitterend, haha

 19. K

  Ik geef haar groot gelijk…waarom niet.

 20. Mario

  Ze zou wel gek zijn om t niet te doen. En ik geloof ook niet dat er ook maar iemand is die dat zou weigeren. Of het moet voor n product zijn waar he echt niet achter staat. Maar verder prima toch!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.