Olcay schaamt zich niet voor reclame op Instagram

Olcay Gulsen schaamt zich er niet voor dat ze op Instagram zo veel reclame maakt voor allerlei merken. Het betaalt gewoon erg goed. Dat zegt de Boulevard-ster in Het Parool. Van haar laatste negen foto’s zijn er vijf gesponsord door shampoomerk Guhl. “Ik kleur mijn haar echt al sinds mijn vijftiende maar dankzij Guhl Kleurbehoud en Verzorging blijft het gezond en stralend ❤️❤️ Nu verkrijgbaar bij Kruidvat“, twittert de wandelende reclamezuil bijvoorbeeld. “I love hair that shines!

Laatst plaatste ze ook een foto waarop te zien is hoe ze een kopje thee drinkt na een aflevering van RTL Boulevard. Die was gesponsord door Pickwick. Is dat niet een beetje too much? Gulsen vertelt het in Het Parool.

Gulsen: “Die reclame doe ik echt om geld te verdienen, daar schaam ik me niet voor. Ik hoef er bijna niks voor te doen; ik maak een foto terwijl ik een kopje thee drink en plaats die op sociale media. Voor dat soort dingen helpt het misschien wel dat ik een van de eersten in Nederland was die zichzelf zo in de markt durfden te zetten.

Ze schatert. “Ik ben de grondlegger van het onbeschaamd jezelf verkopen. Ook heb ik onder mijn eigen naam een geurlijn ontwikkeld met geurkaarsen, geurstokjes en bodywash. Die producten zijn over een paar maanden te koop. En ik wil een sieradencollectie met mijn zusje opzetten.

Het Parool-interview met Olcay Gulsen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen