Michiel Veenstra na dertien jaar weg bij NPO 3FM

Michiel Veenstra vertrekt na dertien jaar bij NPO 3FM. Hij stopt met zijn dagelijkse ochtendshow tussen 9 en 12 om een nieuwe stap te zetten in zijn carrière. Dat vertelde hij vanmorgen op de radio. Veenstra kiest voor een nieuwe uitdaging. “Je voelt hem al een klein beetje aankomen; het is tijd voor wat anders. Na dertien jaar 3FM wacht een prachtig nieuw avontuur op mij waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik wil je graag vertellen wat dat is, maar daar moet je nog even geduld voor hebben.

De dj wil het nog even geheim houden. “Dat kan ik nu nog niet roepen. Ik ga het binnenkort echt bekendmaken, maar geloof me, dat wordt epic.

Hij richtte een dankwoord aan zijn luisteraars. “Bedankt dat ik dertien jaar lang via 3FM de mooiste muziek aan je mocht voorschotelen.”

NPO 3FM laat weten dat het vertrek van Veenstra ‘samenhangt met het stapsgewijs vernieuwen van de programmering van 3FM’. “Hoe dat er precies uit gaat zien, dat wordt heel binnenkort bekendgemaakt. Nog éven in spanning afwachten dus. Michiel… namens heel 3FM en alle luisteraars: bedankt voor die te gekke jaren!

Foto: NTR, Hans-Peter van Velthoven

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen