Ilse vroeg tv-makers om promotiereisje naar Londen

Geplaatst op ma 03 sep 2018 om 12:15

Ilse DeLange heeft de makers van de Amerikaanse dramaserie Nashville, bij ons te zien op Netflix, gevraagd om de serie gratis te mogen promoten in Londen. Dat vertelt de zangeres in Het Parool. DeLange heeft een klein rolletje in het laatste seizoen van de serie bemachtigd en gaf na de opnames aan dat ze ermee bezig is om ‘de exposure zo groot mogelijk te maken’, maar dat valt een beetje tegen. “Nou, dat heeft tot nu toe nog geen enkele uitwerking gehad!“, zegt de schaterlachend.

De zangeres krijgt niet zo veel aandacht als ze gehoopt had. “Je merkt toch dat dit het laatste seizoen van de serie is. In de VS is de laatste aflevering zelfs al uitgezonden. De makers zijn alweer met nieuwe dingen bezig.”

De Voice-coach had gehoopt ontdekt te worden door haar rol in de serie. “Natuurlijk heb ik de producent gebeld, nu die afleveringen binnenkort in Engeland op tv komen. ‘Ik wil in Londen wel gratis promotie doen, hoor.’ Een win-winsituatie, leek me. Maar het interesseert ze simpelweg niet meer zo veel, merk ik.”

Jammer, maar zodra ik toch nog een mogelijkheid zie, zal ik er staan.

Het Parool-interview met Ilse DeLange kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
8 Reacties op “Ilse vroeg tv-makers om promotiereisje naar Londen”


 1. kijn

  Misschien moet zij ook maar in The Voice USA.

 2. Peter

  Op kosten van

 3. Anoniem

  Misschien moet ze gewoon weg! Waar naar toe hoef ik niet te weten

 4. Ron

  MC, Nashville is helemaal niet te zien op Netflix. Is er weer afgehaald vorig jaar alle seizoenen.

 5. Cartman

  Hé moderator-losertjes, laat mijn bericht eens staan! Peter leest duidelijk niet wat er in het artikel staat. Als ik hem daar niet op mag wijzen, hoe komt hij daar dan ooit achter? Zitten jullie aan de drank of zo, dat jullie normale reacties verwijderen!

 6. SOLANGE

  Ze moet lekker in Amerika gaan wonen die domme muts……nog nooit zo een stom kind op TV gezien

 7. Wilhelmus

  Ze moet zich bij zingen houden..Dat kan Ze!

 8. 123

  Volgens mij is deze serie te zien bij FOX.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.