Ilse vroeg tv-makers om promotiereisje naar Londen

Ilse DeLange heeft de makers van de Amerikaanse dramaserie Nashville, bij ons te zien op Netflix, gevraagd om de serie gratis te mogen promoten in Londen. Dat vertelt de zangeres in Het Parool. DeLange heeft een klein rolletje in het laatste seizoen van de serie bemachtigd en gaf na de opnames aan dat ze ermee bezig is om ‘de exposure zo groot mogelijk te maken’, maar dat valt een beetje tegen. “Nou, dat heeft tot nu toe nog geen enkele uitwerking gehad!“, zegt de schaterlachend.

De zangeres krijgt niet zo veel aandacht als ze gehoopt had. “Je merkt toch dat dit het laatste seizoen van de serie is. In de VS is de laatste aflevering zelfs al uitgezonden. De makers zijn alweer met nieuwe dingen bezig.”

De Voice-coach had gehoopt ontdekt te worden door haar rol in de serie. “Natuurlijk heb ik de producent gebeld, nu die afleveringen binnenkort in Engeland op tv komen. ‘Ik wil in Londen wel gratis promotie doen, hoor.’ Een win-winsituatie, leek me. Maar het interesseert ze simpelweg niet meer zo veel, merk ik.”

Jammer, maar zodra ik toch nog een mogelijkheid zie, zal ik er staan.

Het Parool-interview met Ilse DeLange kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen