Fidan Ekiz vindt dat Albert Verlinde geen klasse heeft

Geplaatst op Tue 18 Sep 2018 om 11:45

Fidan Ekiz, host van de moslimtalkshow De Nieuwe Maan, vindt het niet van klasse getuige dat Albert Verlinde in een interview ter promotie van zijn nieuwe SBS 6-show een sneer uitdeelt naar het RTL Late Night van Twan Huys. Dat laat ze weten op Twitter. Verlinde vindt dat de televisie heel erg ingedut is en iedereen vooral bezig is elkaar tevreden te houden. Hij wil met zijn terugkeer op televisie de boel weer een beetje gaan opschudden en noemt Huys als een voorbeeld van wat hij níet wil.

Verlinde vertelde gisteren in het Algemeen Dagblad: “Ik wil die brutaliteit weer terug. Als ik nu RTL Late Night met Twan Huys zie waar iedereen zich keurig inhoudt als de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan tafel zit, jeuken mijn vingers. Ik vind dat een beetje laf. Ik snap het ook wel een beetje, Twan vraagt zich de hele tijd af of hij nu nieuws of entertainment moet brengen. Het resultaat is dat ik naar een constant wiebelende schaatser zit te kijken.

Ekiz, zelf ook een talkshowhost, vindt dit niet zo netjes van Verlinde. “Collega neerhalen om je eigen show aan te kondigen. Echt klasse.

Het is volgens haar lang geen uitzondering. “Het zou niet de eerste keer zijn.

Foto: NTR, Annelies Verhelst
21 Reacties op “Fidan Ekiz vindt dat Albert Verlinde geen klasse heeft”


 1. Martini

  Zo steekt de hele televisiewereld toch in elkaar? Niets nieuws.

 2. BEUK DE BOOM

  Verlinde gebruikt Twan Huys als illustratie voor het huidige televisielandschap. Hij had ook een dozijn andere programma’s kunnen noemen. Fidan interpreteert dit als een ‘sneer’. Kom nou, Fidan. Mogen we voortaan geen illustratie meer geven, om te verduidelijken wat we bedoelen?

  Ik vind Fidan een leuke vrouw, maar ze heeft soms wel last van dit soort gekke interpretaties.

 3. Appelsap

  Weer zo’n volkskrant aanhanger met een nietszeggende mening … durf jezelf te zijn… heb een eigen mening…

 4. Q

  Moslimtalkshow, daar haak ik al af. Laat ze zich druk maken over zaken als Erdogan of andere misstanden in moslimlanden.

 5. Sylvie HvA

  Ze bedoelt zeker Fajah Lourens?

 6. Geronimo

  Gras is groen, een hond die blaft en Kwalbert ontbeert klasse. Heftig

 7. Stip

  Wees blij dat niet iedereen alleen maar altijd met.elkaar meelult.

 8. Otto Groeneveld

  Dat Verlinde geen klasse heeft kan zelfs Jules de Korte nog zien.

 9. Paul Lamote

  Ze heeft wel een punt.

 10. weethetbeter

  Ik zie die dame voor het eerst ,ik ken haar niet !!!!!!!!

 11. Papegaaitje leef je nog

  Heeft Weethetbeter onder een steen gelegen?

 12. chris

  @weet het beter, U kijkt waarschijnlijk nooit naar programma’s van de NPO
  , DWDD draait door enz.. U leest waarschijnlijk geen krant of radiogids anders had U geweten dat deze dame een goede journalist is.
  Ik kijk nooit naar progrmma’s waar de heer Verlinde zijn gezicht laat zien maar ik weet wie het is, juist daarom.

 13. Zorro

  Albert heeft gelijk, dat vind ik. Net zo belangrijk!

 14. HanzWorsd

  Waar ze een ander van beschuldigt, doet zij zelf ook. Weet zij veel, ga maar lekker druk doen met je religie en het bijbehorende boek.

 15. Annet

  Fidan Ekiz nooit van gehoord, ik ken deze Tur kse vrouw niet. Wat mij opvalt bij moslims is dat ze altijd de muil vol hebben over anderen die geen gevaar vormen want Verlinde zal haar niet met de deaud bedreigen om maar iets te noemen. Laat Fidan eens kritiek uiten op de is lam of over de ernstige beledigingen van haar grote leider die ons fas cis ten en n*zi’s noemt. Kijk eens of ze dat durft die laffe vrouw.

 16. Elvis

  Natuurlijk niet, Verlinde is een aasgier

 17. chris

  Best domoortje Annet: Fidan is weliswaar van oorsprong Turks maar nu Nederlands ingezetene, zij is geen moslim (wat is daar overigens op tegen). Zij is journalist, schrijft diverse columns en is vaak aanwezig bij TV programma’s. Zij heeft veel kritiek op Turkije en ook wel op Nederland als daar aanleiding toe is. Ik heb haar nooit horen schelden, U kunt daar een voorbeeld aan nemen, nooit te oud om te leren.

 18. Annet

  Voorbeeld aan nemen? Waarom? Ik scheld niet. Dat doer haar grote leider in Turkije.

 19. scott_0

  Gewoon het land uit met deze hork.

 20. Madeleine Vonk

  Verlinde is in Musical land echt een topper vind ik. En ik vind dat hij het eigenlijk niet nodig heeft om perse mensen af te kraken. Die man is zelf ook niet gespaard gebleven, toen met zijn man, Onno Hoes. Hoesjes om musical dvd’s kan hij het beter bij houden.

  Verlinde komt bij mij over, als iemand die altijd op een soort rand zit van pulp en klasse. Pulp trekt hem aan, mooie dingen ook. En wat erg, als ze bij RTL Boulevard zuur doen over zijn terugkeer. Zou je dan als zelfrespecterend mens dan toch ook niet tussen willen zitten als het zo moet? Als iemand veel in de melk te brokkelen heeft en in allerlei verschillende branches opduikt op tv, doen we moeilijk over bv Jaspers die tegenstrijdige belangen zou hebben…Dat mag van mij wonderstamppot heten.

 21. Madeleine Vonk

  Hij heeft geen klasse(N) omdat hij niet voor de klas staat. En, ik vind het altijd zo apart dat mensen er zaken uitpikken alsof die mens zelf altijd klasse heeft. Maakt nooit iemand een foutje? Nou ik wel. Ik heb liever dat je weet wie je vijanden zijn, dan te maken hebben met een moraal ridder. Daar moet je pas echt voor uitkijken!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.