Chantal Janzen krijgt hoofdrol in nieuwe Kees & Co

Chantal Janzen krijgt een hoofdrol in de revival van de komedieserie Kees & Co met Simone Kleinsma. Haar andere tegenspeler wordt Tibor Lukács. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt via RTL Boulevard. Het is de eerste keer dat Janzen en Kleinsma samen te zien zullen zijn in een productie. Kleinsma kruipt net als vroeger in de huid van Kees. Lukács gaat haar zoon Rudie spelen en Janzen zijn vriendin Coosje. “Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster“, zo laat Kleinsma weten.

De musicalactrice vervolgt: “We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zo lang!

Janzen is net zo enthousiast: “Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken.

Waar gaat de nieuwe Kees & Co eigenlijk over? “In de nieuwe Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar houdt er een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Als Kees terugkomt blijkt dat zoon Rudie een relatie heeft met Coosje.”

Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn liefje. “Ze heeft al haar spullen meegenomen. Kees wordt opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Maar we kennen haar impulsieve acties. Die maken het juist vaak erger.”

Lees ook:
Simone Kleinsma terug met komedieserie Kees & Co (17 september)
Simone Kleinsma met heel nieuwe cast in Kees & Co (18 september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen