Bridget Maasland loopt Thierry Baudet mis

Het is Bridget Maasland dinsdag nét niet gelukt om Thierry Baudet te spreken te krijgen in Den Haag. Dat vertelde de presentatrice ’s avonds aan de desk van RTL Boulevard. Maasland was naar Den Haag afgereisd om politici te spreken over hun eerste werkdag na het zomerreces. Ze vroeg hen onder meer naar de verloving van Baudet met een 22-jarige dame. De politiek leider zelf kreeg ze níet voor de camera. “Ik heb hem niet kunnen spreken helaas“, legde de presentatrice uit.

Net toen Maasland vertrokken was uit Den Haag om op tijd in de studio van RTL Boulevard in Amsterdam te zijn, meldde Baudet zich. “Eigenlijk toen ik onderweg was van Den Haag hier naartoe, kreeg ik te horen dat hij ons toch heel graag te woord wilde staan, maar toen kon ik niet meer terug, dus ik heb hem niet gesproken.”

Baudet was druk met Rutger Castricum. “Ik heb Rutger Castricum wel gesproken, die net naar buiten liep omdat hij daar zijn nieuwe programma maakt, en hij zei: ‘Ik heb hem wél net gesproken.’ Rutger vroeg: ‘Wanneer ga je dan trouwen?’ Toen zei hij: ‘Trouwen? Bruiloft? Moet dat dan?’ Het is dus helemaal niet gezegd dat als Thierry zich verlooft, dat hij dan ook gaat trouwen.”

Weet Baudet dan niet dat trouwen volgt op verloven? “Dat zou je denken, maar er gaat natuurlijk wel vaker iets mis in zijn bovenkamer.”

Zo ging het nog even verder over de verloving van Baudet. Beau van Erven Dorens: “Kom op jongens, we zitten niet op SBS, laten we gewoon verdergaan.”

En aan het eind van het item: “Oke, Bridget, helaas geen tijd meer voor de afschaffing van de dividendbelasting, dankjewel.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen