Boulevard zet Marieke Elsinga nu ook in als presentator

RTL Boulevard zet Marieke Elsinga nu ook in als presentator. Ze was al verslaggever van het programma, maar was de afgelopen dagen ook in beeld als host van de weekendeditie. Dat was te zien in de uitzendingen op RTL 4. Elsinga deed de shows samen met Rick Brandsteder, die nog werd uitgelachen omdat hij niet wist hoe je de naam van Al Pacino uitspreekt. Brandsteder las een nieuwtje over de acteur voor en had het over ‘Pasino’, terwijl de juiste uitspraak ‘Patsjino’ is.

Al met al heeft Elsinga erg genoten van haar debuut als Boulevard-host. “Tatanananaaaaananana! 🎼🎬 Gister voor het eerst RTL Boulevard gepresenteerd. ZO LEUK! Gelukkig mag ik vanavond weer“, twitterde ze gisteren.

De weekend-Boulevard is nog niet zo in trek als de doordeweekse Boulevard, maar de scores nemen wel toe. Zo keken er op zaterdag 602.000 mensen (15 procent) en zaten er op zondag 475.000 mensen (9 procent) klaar. Op zondag stond de showrubriek tegenover veel bekeken voetbal op FOX Sports.

RTL Boulevard moet het vanaf januari opnemen tegen een soortgelijk programma met voormalig Boulevard-coryfee Albert Verlinde op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen