Thierry Baudet: ‘Wie is Glennis Grace?’

Geplaatst op Wed 19 Sep 2018 om 9:00

Thierry Baudet heeft pas dinsdagavond, in de voorbereiding op zijn debat met Jesse Klaver in RTL Late Night, ontdekt wie Glennis Grace is. Dat gaf hij aan in de talkshow van Twan Huys op RTL 4. Huys had een live telefoongesprek met Grace en besteedde veel aandacht aan haar optreden in de finale van America’s Got Talent. Daaraan voorafgaand vroeg hij Baudet of hij Grace kent. “Ik wist niet wie zij was. Tot gisteren, toen ik hoorde dat dit programma aandacht aan deze dame zou besteden.

Hoe kan hij Grace niet kennen? “Ik heb geen televisie namelijk en ik volg de wereld van de popmuziek niet. Ik luister naar klassieke muziek en ik volg geen televisieprogramma’s die over entertainment gaan en dat soort zaken.

Grace heeft inmiddels wat beelden teruggekeken. “Nu ben ik fan. Ik ben 24 uur de tijd gehad om mij in haar te verdiepen en ik hoop ook echt dat zij wint, dus ik vind het net zo spannend als iedereen hier inmiddels.”

Ja, ik heb wat gemist. Nou, vanavond om twee uur ga ik wel even kijken.”

Jesse Klaver kent Grace wél: “Ik volg het via Instagram. Daar bekijk ik de fragmenten van de shows. Het is echt weergaloos. Ik heb alleen nog niet zo’n goed beeld van de competitie waar ze het tegen op moet nemen.”

Foto: RTL
38 Reacties op “Thierry Baudet: ‘Wie is Glennis Grace?’”


 1. anonymous

  Deze man is zo elitair en wereldvreemd.

 2. Ingrid

  Deze meneer heeft gewoon een goede klassieke smaak….Dan kan ik mij voorstellen dat je niet meer naar rommel wil luisteren…

 3. Zomaar

  Deze man heeft van een heleboel geen benul.

 4. Meneer Kaktus

  Ik ken Glennis van binnen en buiten. Denk regelmatig terug aan de momenten waarop zij hier in de gordijnen hing.

 5. Remi

  Deze meneer is volkomen authentiek.
  Een verademing.

 6. hahaha

  Hij wil graag een man zijn van het gewone volk.

 7. Alex

  Net als de klimaatverandering, had de beste man ook nog nooit van gehoord.
  Studies voor gek verklaren om vervolgens een studie met de 0,0007% te benoemen, die op zijn beurt ook rammelt aan alle kanten.

 8. Job

  Jesse is zo’n slijmjurk…. Hij wil er zo graag bij horen….

 9. robb

  Hij weet wel meer niet ,ontkennen dat de wereld opwarmt en vergelijken met een tijd toen de wereld nog puur natuur was zonder bebouwing en verkeer.

 10. Lodewijk

  Een achterbaks kutwijf met een grote bek. Professioneel zangeres die zich als zielig verkoopt in het buitenland, hoop dat ze daar blijft, schijnheilig Amsterdams gezeik.

 11. q8

  prima kerel die Thierry,
  een rechtse man met t hart op de juiste plaats,
  lijkt me erg sociaal ,geen vvd [plofkip ] type,
  echt iemand voor t eigen volk,
  [dus !!! …1 paspoortes ]
  en voor de mensen die werken,
  Thierry….ga zo door.

 12. Cartman

  Grace heeft inmiddels wat beelden teruggekeken. “Nu ben ik fan.”

  Juist. Grace heeft zichzelf bekeken en is daardoor nu fan van zichzelf. Of MC ligt weer te slapen natuurlijk…

 13. Dave Roelvink

  Wie is Tieri Bidet?

 14. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Wanneer vertrekt Yasser El ‘Klaver naar z’n beloofde land Marokko om nooit meer terug te keren naar Nederland??

 15. Deadly Viper

  Onder welke steen leeft deze mafkees?

 16. Tante Toos

  Dat n politicus programma’s over entertainment niet volgt snap ik nog wel.
  Maar dit over Glennis was ook in ieder journaal, ieder nieuwsprogramma, iedere talkshow, iedere krant, overal op sociale media, een veelbesproken onderwerp.
  Best eng een politicus die niets over het nieuws in de wereld wilt weten.
  Enige wat hij leest zal dan de Elsevier zijn want daar citeerde hij letterlijk n stukje uit.

 17. b

  Wie is Thierry Baudetski ??

 18. René

  Kijkt ook geen journaal blijkbaar want die heeft er (zeer ten onrechte) ook aandacht aan besteed.

 19. animo

  In Amerika stelt het niks voor er kijken maar 8 miljoen naar van de 325 miljoen.

 20. Geronimo

  Scherpe vraagstelling van Thierry: wie is Glennis Grace? Dit pleit alleen maar voor hem

 21. Ron

  Tenenkrommend gesprek en tenenkrommende items wederom. Een gesprek met Bert (van Ernie), hoe verzin je het! Kleuters kijken niet naar RTLLN op dat tijdstip, maar blijkbaar zijn de redactie hittepetitten nog in die leeftijd…

 22. Bart

  @Zomaar Ja wel hoor. Wat een gros van Nederland wel weet hij heel goed. Gaat wel goed komen bij de volgende verkiezingen.

 23. Arie

  Baudet was weer goed bezig. Jammer dat die popijopie Klaver ook aan tafel zat.
  Meteen de discussie doodslaan met het roepen dat Baudet koekoek was.
  Ja dat zijn sterke argumenten, klasse hoor van die doorgeslagen milieufreak.

 24. sliding grace

  Love him…

 25. Jw

  Hou ja, wat een reactie van die man. Glennis heeft meer voor Nederland in Amerika dan hij ooit zal kunnen doen.

 26. Jw

  En wie is Bidet dan zelf? Half Indo half franse allochtoon?

 27. aammehoela

  Baudet is leider van het Forum voor Dictatuur. Onder het mom van democratie wil hij de gehele NPO opheffen. Hij wil 1 publieke en 1 radio zender behouden, maar het liefst dit ook opheffen. Dan krijg je situaties die je nu in Polen en bij de Hongaren hebt. Geen objectieve, kritische pers meer, maar enkel het nieuws wat die “rechtse” man wil horen. Dus ontkenning klimaatsverandering en andere geluiden die midden zijn of links. Neen, Baudet is een groot gevaar voor het vrije Nederland.

 28. Sebastiaan

  Wat is die Jesse Klaver toch sneu.

 29. Alex

  Ja en aammehoela? Wat heb ik aan een NPO die duizenden verkrachtingen met man en macht probeert in de doofpot te stoppen. Een NPO die er vuisdiep bij CDA,VVD,D’66 en P.v.d.A. inzit.

 30. sliding grace

  maar wel een lekker ding

 31. Cees

  Wat mij betreft redelijk normale vraag. Ik besef dat ik die naam wel eens langs heb zien/horen komen. Van Glennis Grace dus. Maar kan me niet herinneren me er mee bezig gehouden te hebben. Net als die klaarblijkelijk bekende nlers van Roelvink. Waarom zou ik dat moeten weten? Er komt zo veel info langs dat je alleen dat oppikt wat voor jou belangrijk is. Dus wat een gezeur. En dat Klaver fan is snap ik ook wel. Dat heet doelgroepenbeleid.

 32. Madeleine Vonk

  Foutje in de tekst:

  Grace heeft inmiddels wat beelden teruggekeken. “Nu ben ik fan. Ik ben 24 uur de tijd gehad om mij in haar te verdiepen en ik hoop ook echt dat zij wint, dus ik vind het net zo spannend als iedereen hier inmiddels.”

  Er had moeten staan: Baudet heeft inmiddels…..

 33. aammehoela

  Alex, wat een onzin. Het was niet de NPO, maar het Duitse ZDF die indertijd dit wilde verdoezelen. Als je nooit tv kijkt zoals Baudet hoe kun je dan van de linkse NPO spreken. Heb de afgelopen tijd kritische reportages gezien over het salafisme, echt een gevaar voor vrij Nederland, criminaliteit met name uit Marokkaanse en Antilliaanse hoek, terrorisme met name uit Noord-Afrika, en ga zo maar door. Bij de CO hoor je hier niets over. Die zenden vrijwel enkel bagger uit tussen de reclames door,.

 34. K

  Ik denk dat Baudet bij de volgende verkiezingen best wel veel stemmen gaat krijgen….die van mij iig

 35. Miranda

  Baudet is een mannelijke hoer

 36. Rudolf

  Wat een naar mens is Baudet toch

 37. mark2

  Waarschijnlijk een stoer bedoeld antwoord, echter: als je je aan het eind van deze week af vraagt wie glennis grace is sta je niet in de samenleving en ga je dus af als politicus!
  Daar gelaten dat ik glennis grace verschrikkelijk vind!

 38. Sven L.

  Vreemde eend in bijt @ Den Haag. En tóch zie ik hem over een aantal jaren als minister voor me, in kabinet Dijkhoff II ofzo. Economische Zaken bij voorkeur.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.