Thierry Baudet: ‘Wie is Glennis Grace?’

Thierry Baudet heeft pas dinsdagavond, in de voorbereiding op zijn debat met Jesse Klaver in RTL Late Night, ontdekt wie Glennis Grace is. Dat gaf hij aan in de talkshow van Twan Huys op RTL 4. Huys had een live telefoongesprek met Grace en besteedde veel aandacht aan haar optreden in de finale van America’s Got Talent. Daaraan voorafgaand vroeg hij Baudet of hij Grace kent. “Ik wist niet wie zij was. Tot gisteren, toen ik hoorde dat dit programma aandacht aan deze dame zou besteden.

Hoe kan hij Grace niet kennen? “Ik heb geen televisie namelijk en ik volg de wereld van de popmuziek niet. Ik luister naar klassieke muziek en ik volg geen televisieprogramma’s die over entertainment gaan en dat soort zaken.

Grace heeft inmiddels wat beelden teruggekeken. “Nu ben ik fan. Ik ben 24 uur de tijd gehad om mij in haar te verdiepen en ik hoop ook echt dat zij wint, dus ik vind het net zo spannend als iedereen hier inmiddels.”

Ja, ik heb wat gemist. Nou, vanavond om twee uur ga ik wel even kijken.”

Jesse Klaver kent Grace wél: “Ik volg het via Instagram. Daar bekijk ik de fragmenten van de shows. Het is echt weergaloos. Ik heb alleen nog niet zo’n goed beeld van de competitie waar ze het tegen op moet nemen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen