Wilfred Genee vindt het apart dat RTL doorgaat met VI

Wilfred Genee vindt het ‘apart’ dat RTL 7 het merk Voetbal Inside blijft voeren, ondanks het vertrek van hem en zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp naar Veronica. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Genee en zijn collega’s blijven opereren onder dezelfde afkorting: ook hun nieuwe talkshow Veronica Inside wordt afgekort als VI. Ook RTL houdt daar aan vast. “Ik vind het een beetje apart dat ze die naam gebruiken voor de Europa League, maar het is hun goed recht.”

RTL is eigenaar van de naam Voetbal Inside. “We zijn het daar ooit opgestart, maar ik hoop niet dat het straks tot te veel verwarring gaat leiden. Voetbal Inside en Veronica Inside lijkt wel heel erg op elkaar.”

Er zijn nu drie VI’s, want er is ook nog het blad Voetbal International. “De een zal wat bekender zijn dan de ander. Het is een keuze. Ik ben heel benieuwd. Ze zouden ook weer een praatprogramma kunnen gaan doen bij RTL.”

Voorlopig heet alleen het voetbalplatform van RTL Voetbal Inside. Of de talkshow een opvolger krijgt is nu nog niet duidelijk. “RTL werd er een paar maanden geleden door overvallen, dus misschien zijn ze nog hun koers aan het bepalen.”

De mannen van VI beginnen vrijdag op Veronica. “Ik ben wel heel benieuwd. Er is een heel nieuw decor; Johan komt ergens anders te zitten. Uiteindelijk moet je gewoon kijken of je dezelfde schwung weer te pakken kan krijgen en ik ben blij dat alles gewoon weer goed geregeld is met FOX, dat we de beelden gewoon hebben. We kunnen er vol tegenaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen