VI van anderhalf naar twee uur: Derksen niet blij

Ze zijn weer terug: de mannen van VI. Vanavond schitteren ze voor het eerst op hun nieuwe thuisnet Veronica. Naast het nieuwe decor en de naam – Veronica Inside in plaats van Voetbal Inside – is er nóg een opvallende verandering: voortaan duurt de voetbaltalkshow niet anderhalf, maar twee uur. En daar is Johan Derksen niet bepaald blij mee. “Dat vind ik wel érg lang hoor. Vinden we alle drie. Maar misschien kan er een extra reclameblok worden ingebouwd“, zegt hij in het AD.

Door het programma een half uur langer te laten duren, houdt John de Mol de Veronica-kijker langer vast. Dat levert weer een hoger zenderaandeel op. “Ik ben verder geen minuut bezig met het feit dat we nu van de heer De Mol zijn. Ja, hij bemoeit zich met alles en is er vanavond zelf ook bij. Maar dat vind ik niet erg“, zegt Derksen.

Derksen vindt het wel prettig dat er nu eens een baas is die wél interesse in hen toont. “Die man is ouderwets de baas en zeer betrokken. De top van RTL zagen we soms jaren niet. Ja, als er een contractverlenging in de lucht hing!

De Mol benadrukt vandaag in De Telegraaf dat hij de mannen absoluut niet de mond wil snoeren. “We nemen niet zo’n programma over, om vervolgens te gaan vertellen dat het allemaal anders moet.”

“Je weet dat Derksen soms dingen zegt waardoor half Nederland over hem heen valt. Als je dat niet wilt, dan moet je er niet aan beginnen.

Veronica Inside is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen