Tom Egbers weigert Hans Klok-achtige sneer in AD

Tom Egbers weigert het AD te trakteren op een hoop publiciteit door eerlijk antwoord te geven op de vraag wie van hem met pek en veren het land uit mag. Dat is te lezen in de krant. Het AD heeft elke week een rubriek waarin deze vraag wordt gesteld en een paar weken geleden wist de krant bij Hans Klok een eerlijk antwoord te ontlokken. Hij noemde The Voice-ster Ilse DeLange en gaf aan zich te ergeren aan haar accent. Vervolgens kreeg hij een paar dagen lang alle showmedia op zijn dak.

Daar heeft Egbers geen zin in. “Aan mensen die hun gelijk voortdurend aan jou proberen op te dringen, heb ik een hekel. Maar ik ga niet een persoon noemen, je denkt toch niet dat ik via het AD oorlog ga voeren met iemand?

Hij houdt het voor zich. “Er zullen zeker mensen zijn die zeggen dat ik met pek en veren het land uit moet, ik zeg dat omgekeerd dus niet.”

Het AD-interview met Tom Egbers kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen