SBS 6-ster Alberto Stegeman laat fans dichterbij komen

Geplaatst op Fri 10 Aug 2018 om 12:15

SBS 6-ster Alberto Stegeman zit nu ook op Instagram. Hij gaat men een inkijkje geven in zijn dagelijks leven. Dat heeft hij laten weten op het sociale medium. Stegeman zit nu een week op Instagram en heeft al zeshonderd volgers. Hij gaat zijn volgers actief betrekken bij zijn leven. Zo laat hij hen vandaag zien dat hij voor het eerst een leesbril heeft. “Ik moet er ook aan geloven #leesbril #ouderdom #werk #kantoor #undercoverinnederland #sbs6 #albertostegeman #accepteren“, zegt hij.

Het regent al direct complimenten. “Je kan hem hebben……👴🏼“, zegt Ricardo. En Anjola: “Staat je echt goed. Ik heb gisteren mijn nieuwe bril op gehaald.

Op deze manier komen fans veel dichter bij Stegeman. Eerder deze week liet hij al zien hoe hij in de montagekamer zat en onthulde hij de premièredatum van het nieuwe seizoen van zijn programma Undercover in Nederland: vrijdag 31 augustus.

Stegeman: “Leuk dat je me volgt. Ik ben van plan af en toe een videootje en fotootje te posten over met name mijn werk, maar ook wat ik overdag zoal tegenkom.

Zie onderstaand de leesbril van Stegeman en daarna zijn eerste post:

#goedemorgen#instadebuut#undercoverinnederland#istwat

Een bericht gedeeld door Alberto Stegeman (@alberto_stegeman_undercover) op

Foto: SBS
8 Reacties op “SBS 6-ster Alberto Stegeman laat fans dichterbij komen”


 1. Bert

  Dat dit kan in Nederland

 2. danny

  Hoe leuk is dit?!! Onze Alberto op IG. lol

 3. ycheweiz

  Midlife crisis, volgens zijn manager is zijn populariteit tanende, dus meer aandacht op sociale media. Wordt Nederland niet beter van, ook niet van al die pseudo de Vriesjes.

 4. De penvriend

  Wat treurig. Op zijn leeftijd het gedrag van een puber imiteren. Volgens mij doet hij dit niet uit vrije wil, als hij het überhaupt doet. Er zal wel een team achter zitten.

 5. Joly

  “Hij gaat men een inkijkje geven in zijn dagelijks leven.”………het blijft moeilijk hje…..Nederlands

 6. Edwin

  Stegeman, nou boeiend.

 7. Wollter

  Hier in Heemstede loopt hij altijd zonder bril, soms tegen een lantaarnpaal aan.

 8. Hans S.

  Hij deelt ook al ongevraagd handtekeningen uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.