RTL Boulevard begrijpt dat Gordon boos is op Televizier

Geplaatst op Thu 16 Aug 2018 om 10:30

De woedeuitbarsting van Gordon aan het adres van Televizier is voor de meeste mensen een teken dat het nog steeds niet goed gaat met de geestelijke toestand van de tv-ster, maar zijn vrienden van RTL Boulevard leven juist ruimhartig met hem mee. Dat bleek gisterenavond in de uitzending op RTL 4. Gordon spuwt vuur omdat zijn neptrouwshow Gordon Gaat Trouwen niet op de shortlist staat voor de Televizier-Ring. De kijker mocht twintig plekken invullen en Televizier vijf plekken, maar Goor is niet door.

In reactie daarop kwam Gordon gisteren weer met een redelijk bizarre tirade. Bij showkenner Aran Bade van Boulevard, die ook bij het nephuwelijk aanwezig was, kan de entertainer echter wel op begrip rekenen.

Bade kaartte Gordons complete gebrek aan incasseringsvermogen en realiteitszin niet aan. Hij zei: “Ik begrijp het. We zijn er geweest toen in november: een grootste opname. Het was het programma waarin hij toch al zijn energie in had gestoken. Ik begrijp het vanuit Gordon. Die zit er helemaal in en heeft met ziel en zaligheid dat programma gemaakt met z’n team, maar ik kan ook begrijpen dat als zo’n programma met een sisser afloopt, het niet populair is onder het publiek.”

Ook Luuk Ikink kan Gordon goed begrijpen: “Wat ik me wel kan voorstellen bij Gordon is dat als je die hele lange lijst ziet, je ook programma’s ziet die gewoon niet zo heel veel gedaan hebben, bijvoorbeeld een van onze RTL 4-programma’s met de Posjes. Dat heeft uiteindelijk niet veel gedaan. Gordon scoorde 2 miljoen mensen, dus dan kan ik me voorstellen dat hij denkt: waarom zit ik er dan niet bij?

De nieuwe Boulevard-host Vivienne van den Assem vindt Gordon wél een slecht verliezer: “Ik denk ook een beetje van: ja Gordon, helaas, je staat gewoon niet in die lijst, het is wat het publiek gestemd heeft. Ik vond dat de afloop van het programma wel echt een downer was, ja.”

Chef-redactie Jeroen de Goeij van Televizier verdedigde zijn keuze in Shownieuws: “We hebben hem niet geselecteerd voor een wildcard. We zagen natuurlijk aan de achterkant dat er niet heel veel mensen op hem gestemd hebben, op het programma. En wij waren zelf ook wel teleurgesteld in de finale, de laatste aflevering.”

Hij heeft het programma met hart en ziel gemaakt, zoals hij zelf aangeeft, en het is altijd jammer dat je dan niet mee kunt doen. Hij doet wel gewoon mee bij de tv-presentatoren, dus die prijs kan hij nog altijd wennen, als de mensen op hem stemmen.”

Foto: RTL
21 Reacties op “RTL Boulevard begrijpt dat Gordon boos is op Televizier”


 1. Bert

  Jeroen de Goeij slaat de spijker op zijn kop.

  Je had Gordon eens moeten horen wanneer hij wel genomineerd zou zijn. Dan zou het de belangrijkste prijs ooit zijn.

  Maar ja, als mensen niet op je stemmen Heuk…

 2. Martini

  Die Aran Bade is zo’n slijmerig BN-er lovend type. Als je ‘m tegen de muur gooit, blijft ‘ie volgens mij nog plakken.

 3. Boris

  Oei, Vivienne speelt met haar baan.

 4. Deadly Viper

  Hulde voor Vivienne!

 5. Britt Scholte Lover

  Je weet op voorhand al dat de Luizenmoeder dit jaar de ring gaat winnen

 6. piet

  Dat die gek nog steeds altijd weer aandacht krijgt.

 7. Sandertje

  Blijkbaar vond bijna niemand het interessant, behalve Gordon. Ik ben zelf ook gay en ik hoef absoluut niet geassocieerd te worden met types zoals Gordon.

 8. Paut Pielusma

  Wie de kijkers niet serieus neemt kan niet serieus genomen worden door de kijkers.

 9. Thu

  Ik denk dat Vivienne van den Assem niet alleen het eind van het programma, maar ook Gordon zelf een downie vindt.

 10. Marcktv

  Kan Gordon niet met Barbie mee?

 11. RTL fan

  Voorlopig zal Gordon geen succes meer halen op het zinkende Zes.
  RTL hoeft hem daarna ook niet meer.

  Hulde aan Vivienne die niet mee geen in de mening van Aran en Luuk

 12. Mark2

  Als het publiek al 20 programma’s kon nomineren.. en gordon zo veel kijkersvragen die het een geweldig programma vonden.. waarom is hij dan niet door de kijkers geselecteerd? Waarom alleen kwaad op de organisatie en niwt ook op al je kijkers.. gordon is weer ouderwets aan de snuif waarschijnlijk

 13. Robster

  Mond houden, verlies slikken en door! Laat je niet zo kennen, dit is niet hoe je een bepaalde gun factor voor jezelf opbouwt.

 14. Bart

  Dat van die 5 wildcards blijft een raar iets als men steeds spreekt over de prijs van de kijker. Die hebben op die 20 programma’s gestemd en niet die andere 5. Punt! En Gordon zat daar niet bij. Het was een slechte programma met een einde zoals die niet had moeten zijn. Gordon had aan het hele programma niet moeten beginnen. Is door veel mensen gewaarschuwd om het niet te doen. Dit zou wel eens een ommekeer voor zijn hoe tv carrière kunnen zijn. Ik weet niet of Talpa er goed aan heeft gedaan hem binnen te halen.

 15. M.O. Raal-Ridder

  Alsof er ook maar iets transparant en eerlijk is aan die prijs. Schei uit.

 16. ox

  ophef is iets anders dan waardering,anders was paay ook wel genomineerd

 17. Folder

  Boris, het was wel de enige die eerlijk zei wat ze dacht. En ze heeft overigens gelijk; psychopaat Gordon is – terecht – niet in de race voor een prijsje en schiet meteen in de stress. Dat programma is geen prijs waardig, kom nou!

 18. EddyA

  RTL Boulevard begint ook al zo’n WC eend programma te worden.

 19. Pjotr

  RTL Boulevard is een mislukt programma en stopt vanzelf een keer. Wat ik maar niet kan snappen is waarom Gordon zo interessant is? Wat maakt deze man zo bijzonder dat hij zoveel aandacht krijgt? Is het zijn knappe aantrekkelijke voorkomen? Dat zal het vast niet zijn want het is een lelijke dikke oude man, dus dat valt af. Is het zijn intelligentie, zijn welbespraaktheid, heeft hij iets boeiends te vertellen behalve dat hij verlangt naar de pik van een van zijn vele vermeende lovers? Ik begrijp er echt helemaal niets van. Gordon vind ik zo een platte eenvoudige onaantrekkelijke vent. Uit zijn mond komt vooral dom gezwets, het is het niveau van een kind. Ik het het vast verkeerd zien.

 20. 076

  Omdat kijkcijfers niets zeggen over de kwaliteit.

  Er gaan wel 2 miljoen mensen naar gekeken hebben maar rotzooi blijft rotzooi of er nu veel of weinig naar gekijkt worden.

  Net zoals kwaliteit kwaliteit blijft of er nu veel of weinig personen naar gekeken hebben.

 21. Mark

  Er kijken ook 5 miljoen mensen naar Boer Zoekt Vrouw. Ook rotzooi dat nooit de TV Ring zal winnen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.