RTL Boulevard begrijpt dat Gordon boos is op Televizier

De woedeuitbarsting van Gordon aan het adres van Televizier is voor de meeste mensen een teken dat het nog steeds niet goed gaat met de geestelijke toestand van de tv-ster, maar zijn vrienden van RTL Boulevard leven juist ruimhartig met hem mee. Dat bleek gisterenavond in de uitzending op RTL 4. Gordon spuwt vuur omdat zijn neptrouwshow Gordon Gaat Trouwen niet op de shortlist staat voor de Televizier-Ring. De kijker mocht twintig plekken invullen en Televizier vijf plekken, maar Goor is niet door.

In reactie daarop kwam Gordon gisteren weer met een redelijk bizarre tirade. Bij showkenner Aran Bade van Boulevard, die ook bij het nephuwelijk aanwezig was, kan de entertainer echter wel op begrip rekenen.

Bade kaartte Gordons complete gebrek aan incasseringsvermogen en realiteitszin niet aan. Hij zei: “Ik begrijp het. We zijn er geweest toen in november: een grootste opname. Het was het programma waarin hij toch al zijn energie in had gestoken. Ik begrijp het vanuit Gordon. Die zit er helemaal in en heeft met ziel en zaligheid dat programma gemaakt met z’n team, maar ik kan ook begrijpen dat als zo’n programma met een sisser afloopt, het niet populair is onder het publiek.”

Ook Luuk Ikink kan Gordon goed begrijpen: “Wat ik me wel kan voorstellen bij Gordon is dat als je die hele lange lijst ziet, je ook programma’s ziet die gewoon niet zo heel veel gedaan hebben, bijvoorbeeld een van onze RTL 4-programma’s met de Posjes. Dat heeft uiteindelijk niet veel gedaan. Gordon scoorde 2 miljoen mensen, dus dan kan ik me voorstellen dat hij denkt: waarom zit ik er dan niet bij?

De nieuwe Boulevard-host Vivienne van den Assem vindt Gordon wél een slecht verliezer: “Ik denk ook een beetje van: ja Gordon, helaas, je staat gewoon niet in die lijst, het is wat het publiek gestemd heeft. Ik vond dat de afloop van het programma wel echt een downer was, ja.”

Chef-redactie Jeroen de Goeij van Televizier verdedigde zijn keuze in Shownieuws: “We hebben hem niet geselecteerd voor een wildcard. We zagen natuurlijk aan de achterkant dat er niet heel veel mensen op hem gestemd hebben, op het programma. En wij waren zelf ook wel teleurgesteld in de finale, de laatste aflevering.”

Hij heeft het programma met hart en ziel gemaakt, zoals hij zelf aangeeft, en het is altijd jammer dat je dan niet mee kunt doen. Hij doet wel gewoon mee bij de tv-presentatoren, dus die prijs kan hij nog altijd wennen, als de mensen op hem stemmen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen