René Froger blij dat hij van Gordon af is

René Froger is blij dat hij niet langer hoeft samen te werken met SBS 6-ster Gordon. Hij vindt het erg prettig dat hij niet meer bij De Toppers hoort. Dat vertelt de zanger in gesprek met de Privé. Jarenlang hoorde Gordon bij De Toppers, maar sinds hij eruit is haalt hij regelmatig uit naar zijn oud-collega’s. Vooral Froger was de klos, toen hij in 2016 een openhartig interview gaf in 5 Jaar Later: hij zou een enorm drankprobleem hebben en na alcoholgebruik veranderen in een monster.

Froger is er nooit echt inhoudelijk op in gegaan, maar is wel erg blij dat hij niets meer met Gordon te maken heeft. “Ik vind het fijn dat hij eruit is. We hebben nu een heel sterk team met Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit, het is lekker relaxed en het niveau is heel hoog. Iedereen trekt zich aan elkaar op en respecteert elkaar.

Met die heren heeft Froger wel een goede verstandhouding. “Het was heel leuk om elkaar weer te zien. Jeroen woont weliswaar bij mij om de hoek in Blaricum en met Gerard spreek ik af en toe af, maar Jan zie ik minder vaak omdat hij dit jaar nog heel druk is, maar dat gaat ook komen.”

We zijn een goede vriendenclub, er is een goede balans.”

Het Privé-interview met René Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen