Privé zet volledig naakte Reinout Oerlemans op cover

Reinout Oerlemans staat deze week volledig naakt op de cover van Privé. Een fotograaf van het weekblad heeft hem op zee gefotografeerd met zijn zwembroek naar beneden, waardoor zijn witte, licht harige billen zichtbaar zijn. Dat is te zien in de kiosk. De volledige naaktfoto heeft De Telegraaf op zijn website staat en in de Privé; op de cover heeft het blad voor een gecensureerde versie gekozen, waarbij er een balkje voor de bilspleet van Oerlemans is gezet. ‘Oei, Oei OER-lemans!’, luidt de kop.

Oerlemans heeft volgens het blad geen moeite met naakt. “Sinds zijn bypassoperatie in 2014 neemt Oerlemans (…) zichzelf in acht en probeert hij zoveel mogelijk te genieten van al het moois dat het leven hem te bieden heeft. En maakt hij zich niet druk om eventuele camera’s die hem – poedelnaakt – vastleggen bij het afdrogen.

Het lijkt er overigens op dat Oerlemans geen liefhebber is van naaktzonnen. Sterker nog: zijn zongebruinde lichaam laat zien dat hij vrij grote zwembroeken draagt. Niet alleen de billen van Oerlemans zijn erg wit, maar ook de helft van zijn bovenbenen.

Wie de naakte Oerlemans wil zien, kan terecht op de website van De Telegraaf of bij de Privé, via Blendle

Foto: Eyeworks

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen