Patty Brard en Fred van Leer maken pilot voor RTL

Patty Brard en Fred van Leer hebben voor RTL een proefaflevering van een nieuw tv-programma opgenomen. Dat vertelt de televisiediva vandaag in het AD. Brard is binnenkort te zien op NPO 3 met de vierdelige documentaireserie Vet Gelukkig, die ze samen met wetenschapper Diederik Jekel heeft gemaakt. Mogelijk komt er bij RTL een serie met Van Leer aan. “Ik heb voor RTL samen met Fred van Leer een proef opgenomen: Pat & Fred, voor al uw feesten en partijen.

Het belooft veel lachen, gieren en brullen. “Ook, maar niet alleen. We zetten mensen in het zonnetje, zoals ouders met zeven kinderen en tien in de opvang.”

Hoe doen ze dat? “We hebben de ouders weggestuurd om met de kinderen voor hen een surpriseparty te organiseren. Zij vertelden heel persoonlijke verhalen. Een zekere tragiek, maar met ons Pat & Fred-sausje.”

Het is goed ontvangen. Half september horen we of het doorgaat. Ik zou het gek vinden als dat niet gebeurt.”

Het AD-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen