Nieuwe presentator voor spelshow LUCKY13

De kijkers van de dagelijkse spelshow LUCKY13 werden maandagavond verrast door de plotselinge afwezigheid van vaste presentator Rob Janssen. Hij werd vervangen door een vrouw in een donkerblauwe blouse. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. LUCKY13 begon medio juni en eigenlijk zou de eerste reeks twee weken geleden eindigen. De zender heeft echter besloten om verder te gaan, maar Janssen had zijn vakantie al geboekt. Dat betekent dat de kijker hem even moet missen.

De vrouw met de donkerblauwe blouse vervangt Janssen de hele week. “Zoals je ziet ben ik er vandaag. Ik ga Rob vervangen en niet alleen vandaag, want ik doe dat de hele week. Rob is lekker op vakantie. Hij is aan het genieten van zijn welverdiende rust.

Overigens is LUCKY13 geen doorslaand succes. Het programma is vooral leuk voor mensen die thuis met de app meespelen, maar dat doen nog geen 30.000 mensen.

Gisteren keken er 213.000 mensen (6 procent) naar LUCKY13. Daarmee is het programma overigens wel succesvoller dan het aansluitend uitgezonden House of Talent, dat 197.000 kijkers (5 procent) scoorde.

Al met al leunt de vooravond van SBS 6 nog altijd vooral op Utopia. Dat programma belandde gisteren voor het eerst in ruim twee maanden weer eens in de kijkcijfer top 15.

Update 9.26 uur – De vrouw in de donkerblauwe blouse heet Ingrid Jansen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen