Margriet weet niet of haar talkshow doorgaat

Margriet van der Linden heeft geen idee of haar talkshow M het volgend jaar nog een keer mag proberen op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Dat heeft ze vanochtend gezegd tegen gastheer Jort Kelder op de NPO-seizoenspresentatie. Van der Linden weet maar niet te overtuigen met M; veel mensen vinden dat NPO 1 beter Nadia Moussaid naar voren kan schuiven om af te wisselen met DWDD. Het zou zomaar kunnen gebeuren, want Van der Linden is nog geen vervolg toegezegd. 

Van der Linden als ze gevraagd wordt of M in 2019 terugkeert: “De uitzending van vanavond gaat in ieder geval door, ja, maar nee, dat is een beetje de focus die ik heb: elke dag, dan de week, dan de maand. Dan is het kijken naar God, naar Frans Klein. Ik denk dat dat een gemeenschappelijk gedragen gevoel is eigenlijk.

Hoe kijkt ze terug op de afgelopen zomer? “Het was heel heet. Twee hittegolven. De studio was heel koud, buiten was het ongeveer veertig graden. Natuurlijk herinner ik me deze zomer blijvend. Het is heerlijk, het is fijn om te doen.”

Wat zet ze in om M tot een succes te maken? “Ik heb niet specifiek een truc waarvan ik denk: dat moet iedereen toepassen. Het is de meest voor de hand liggende die ik zelf met me mee draag: je moet het uit jezelf halen. Dat is het.”

Foto: Robin de Puy, KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen