Fred van Leer wil deze drie BN’ers altijd blijven stylen

Geplaatst op Sun 12 Aug 2018 om 12:00

Fred van Leer zal ondanks zijn succes op televisie altijd bezig blijven met de styling van drie specifieke bekende Nederlanders. Dat geeft hij aan in gesprek met de Vrouw. Van Leer vindt BN’er-styling veel te leuk om op te geven. “De styling is begonnen toen Denise van Vengaboys solodingen ging doen en ik haar kleding verzorgde. Dat zag Kim-Lian, die vroeg me ook. Zij, Caroline Tensen en Jeroen van der Boom zijn de vaste mensen die ik al járen ‘doe’“, legt de modekenner uit.

Hij is helemaal gek op dit BN’er-trio. “Zij gunnen me alles, maar zeggen ook: ‘Leuk dat het goed met je gaat, maar je blijft ook mijn kleding doen, toch?’ Die drie zijn mijn pijlers.”

Je moet prioriteiten stellen, maar styling geeft hij nooit op, aldus Van Leer. “Mensen zeggen soms: ‘Misschien moet je met al je tv-werk en andere klussen stoppen met styling.’ Maar dat is mijn ding!

Het meeste wat ik op tv doe heeft te maken met styling, zoals Alles Uit De Kast en Say Yes To The Dress. Met af en toe een uitstapje, maar dit blijft mijn core business. Veel te leuk.”

Het Vrouw-interview met Fred van Leer, waarin hij ook onthult dat hij soms gewoon wat bij de Bristol koopt, kunt u lezen via Blendle.

Foto: TLC
20 Reacties op “Fred van Leer wil deze drie BN’ers altijd blijven stylen”


 1. Insider

  De enige die hij echt ‘doet’ is Jeroen vd Boom.

 2. Anouk Smullers

  Wat is zijn succes? Alles maar dan ook alles is op Rtl 5 geflopt. Hij begon bij SBS6 maar na een paar afleveringen ging hij van de buis. Bij Holland next topmodel werd hij vervangen. Hij zit in elk dom spelletjes programma die verwijfde mallooot uit te hangen. En bij TLC zijn de kijkcijfers nooit hoger dan 70.000 kijkers. Ja Fred, je bent echt een succes machine. Stakker

 3. chris

  3 BN’ers ?

 4. danny

  Hahaha lol. Fred van Leer de hysterische amoebe met 1 hersencel. Alles mislukt. Fredje Flopperdeflop.

 5. Reageer

  @Anouk Smullers, je kunt die man uitlachen, bespotten en een stakker noemen door hem te meten aan zijn ‘tv-successen’, maar die zijn bijzaak.
  Als je z’n volgeboekte agenda (en bankrekening!) ziet mbt alle andere deals, presentaties en evenementen waarvoor ze hem betalen om ogv zijn specialisme op te komen draven, dan zijn 365 dagen in een jaar te weinig, whether you like it or not.
  Daarnaast heeft hij zeker een half miljoen insta-volgers, ook weer goed voor een hele hoop deals. Voor iemand die net als jij en ik, uit het leven moet halen wat er inzit, doet ie het goed.
  Jij overigens verder ook veel succes met je arbeidzame leven!

 6. danny

  @Anouk Smullers lol Helemaal gelijk!

 7. Pierre

  Desniettemin is het een bloedirritante vent.

 8. Reageer

  Ik ben eigenlijk Fred van Leer zelf.

 9. Quint

  Fred is het beste vriendinnetje van Nicolet v Dam,ook al zo’n kijkcijfer kanonnetje dus dan weet je genoeg. Simpel volk.

 10. Japie

  Kleffe vent!

 11. poli

  Van die insta-volgers zitten er naar schatting 499000 in India. Hij doet het goed daar. Hij deed volgens mij ook de matroos van de Vengaboys.

 12. Reageer

  hahaha de kift, tel je eigen centen nog s!

 13. Reageer

  losers

 14. Tom

  Fred van leer doet het alleen maar met jonge jongetjes smeerlap , en zit elk weekend strak van de drugs , het is eingelijk een best eenzame man

 15. Groink

  Tom daarentegen eet graag meeuwenpoep

 16. 076

  Fred van Leer. Vind zichzelf zo grappig en leuk.

  Kan je zeggen hij is niet grappig en hoe hij doet vind ik juist een afknapper.

 17. Reageer

  Ik ben idd Fred zelf.. sorry jongens.. ik baalde gewoon.. ga nu weer doodongelukkig zijn. Elke dag alleen slapen. Geen normale vent die interesse in mij heeft.

 18. Fred

  Speciaal voor jullie, binnen op 1 https://www.hpdetijd.nl/nieuws/fred-van-leer-schrijft-bestseller/

 19. Wollter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 20. BRAAK

  De grootste engerd die er rondloopt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.