Flikken-figuranten moeten helemaal naar Maastricht

Flikken Maastricht is op zoek naar mensen die willen figureren in de serie van Angela Schijf en Victor Reinier. Geïnteresseerden moeten wel helemaal naar Maastricht afreizen, op eigen kosten. Dat laat de Avrotros weten. Maastricht, dat meer dan twee uur en tweehonderd kilometer verwijderd is van Amsterdam, is al vanaf het prille begin het decor van Flikken Maastricht. De serie is ook vernoemd naar de Limburgse stad. De opnames zijn daardoor wel heel ver buiten de Randstad.

Toch hoopt de Avrotros genoeg figuranten te vinden. “De opnames voor het dertiende seizoen Flikken Maastricht gaan bijna van start. We zijn weer op zoek naar figuranten. Geïnteresseerd? Geef je nu op!

Mensen die tussen nu en het eind van het jaar beschikbaar zijn, kunnen een fotootje insturen. “Wij nemen alleen contact met je op als je in aanmerking komt voor een figuratierol en kunnen niet persoonlijk op iedere aanmelding reageren.

Een treinkaartje van Amsterdam naar Maastricht kost ruim 25 euro. “Houd er rekening mee dat wij geen (reiskosten) vergoeding kunnen bieden. De meeste opnames vinden plaats in- en om Maastricht.”

Het dertiende seizoen van Flikken Maastricht is komend tv-seizoen te zien op NPO 1.

Lees ook: Nynke de Jong hekelt Amsterdams gedrag in talkshows (vorige week)

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen