Eén bejaarde per aflevering in datingshow Hazes

Geplaatst op do 23 aug 2018 om 13:15

De datingshow Golden Boys, die André Hazes jr. vanaf maandag 3 september presenteert op SBS 6, stelt elke week een andere bejaarde kandidaat centraal. Elke aflevering draait om één zoektocht naar liefde. Dat heeft de zender laten weten. Hazes jr. vraagt de man die centraal staat in de aflevering het hemd van het lijf: wie is hij en wat zoekt hij in een vrouw? “Voordat de man zich in het date-gedruis stort, ontvangt André op een romantisch kasteel de single ladies op leeftijd die zich hebben aangemeld.”

De dames zijn er in alle soorten en maten en zijn niet op hun mondje gevallen, aldus de zender. “Ze weten heel goed wat ze wel en vooral wat ze niet (meer) willen. André praat met ze. Ziet hij al mogelijke matches? Of houdt hij zijn hart vast?

De vrijgezelle man moet vervolgens flink aan de bak. “Door middel van speeddates, een groepsdate bij hem thuis en individuele dates bij de dames thuis, probeert hij hen zo goed mogelijk te leren kennen. Gedurende dit datingproces vallen er steeds vrouwen af.”

Als er nog twee vrouwen over zijn, breekt een spannend moment aan: de Golden Boy mag één vrouw uitnodigen voor een weekendje weg. Voor wie zal hij kiezen? En wat wil de dame in kwestie? Blijft ze liever alleen of ziet zij hem ook wel zitten?

Golden Boys is ontwikkeld door Talpa Content en is geproduceerd door Talpa Producties. Het programma is vanaf maandag 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS
24 Reacties op “Eén bejaarde per aflevering in datingshow Hazes”


 1. Lindsay

  Golden Boys? Wat een armoe weer bij het bedenken van de titel.

 2. A.Zijn

  Gladjakker die Hazes. EN zijn zus is vet.

 3. Remi

  Nou …

  … we gaan het weer zien, onze braderie-artiest op de campingzender.

 4. TopofFlop

  Soms zijn ze niet zo goed in het verzinnen van titels. Golden Boys in plaats van Golden Girls, tja. In de ban van de trouwring is ook zo’n voorbeeld.

  Maar een echte slechte titel blijft toch wel: Help, mijn man is klusser! Nou, als het een klusser was geweest dan was het huis al af geweest. Die mannen die daar te kijk worden gezet, zijn vaak juist geen klusser. Je had ooit: Help, mijn man kan niet dansen. Waarom dan niet gewoon: Help, mijn man kan niet klussen. Dat laat nog duidelijker zien, dat deze hulpeloze dames zelf ook geen poot uitsteken om het huis opgeknapt te krijgen.

 5. Deadly Viper

  Volgens mij is die Dré helemaal geen biologisch kind van André. Die ouwe was een tonronde vetklep, net als die oliebolvormige dochter van hem. En hij had van die uitgerekte oren en oorlellen die wat weg hadden van de slinger van een pendule. Enige verschil is dat ze niet elk halfuur de tijd aangaven. Dat heeft Dré allemaal niet. Dit bewijst toch wel dat die Rachel vreemd is gegaan.

 6. Pierre

  Drenthe is er eentje van Dries Roelvink, dat zie je gelijk. Ook zo’n simpele ziel met afschuwelijke programma s.

 7. Pierre

  Dreetje bedoel ik

 8. Truus

  Dreetje laat regelmatig een scheetje.

 9. Raaf

  Dat is dan ook het enige zinnige geluid wat er uit komt.

 10. yoshi

  FLOP

 11. critikast

  Het wachten is op de memoires van Rachel, waarin ze eindelijk gaat onthullen dat André Hazes niet de vader is van Dreetje. Intussen teert deze nietsnut rustig verder op zijn achternaam, laat ons weten dat hij een huis voor een miljoen heeft gekocht en probeert er ons al jaren van te overtuigen dat hij kan zingen en presenteren. Als hij André Jansen had geheten hadden we nog nooit van hem gehoord, noch van zijn te dikke zus en zijn te vet opgemaakte moeder. Wat een gezin! Zum kotzen !

 12. Jantien de Groot

  Nou, nou, nou! Altijd die aanvallen op de persoon zelf. Zegt vaak meer over degene die dat schrijft dan degene die hij/zij meent te moeten schofferen.

 13. MANNENVERVELENZICH

  “Het enige wat ik doe is trollen op Social Media want ik heb het zo moeilijk thuis.”
  “Ik verveel me op mijn werk en mijn vrouw wil bij me weg. Maar dat kan toch niet aan mij als man liggen?”
  Nederland is slecht voor zijn mannen. Dat is bewezen. Veel mannen zijn boos. Op de regering, hun werkgever, het elke dag filerijden en op (hun) vrouwen. Mannen maken zich zorgen over hun mannelijkheid. En de voortdurende boosheid omdat ze niks meer mogen. Meer en meer belanden mannen hierdoor in een depressie.
  Daarom zijn wij bezig een programmaformat te ontwikkelen voor mannen die het niet meer zien zitten. Mannen die dagelijks huilend op de bank liggen. Mannen die ontslagen zijn omdat ze iets zeiden tegen hun baas wat ook al niet meer mag. Mannen die niks mogen van hun vrouw. Mannen die woedend doen op social media.

  Ben jij zo’n man en wil jij vertellen over de lijdensweg die je meemaakt in dit land? Geef je dan op via mannenmogenniksmeer(a)live.nl.

 14. Meneer Kaktus

  Zal ik me aanmelden?

 15. Gerard

  Dit is de zoveelste variant op boer zoekt vrouw.
  Schande.

 16. kan nog meer bij

  Gerard jij schrijft precies mijn mening
  Het zoveelste kost programma

 17. kan nog meer bij

  Foutje
  Ik bedoel om te kotsen

 18. jan

  goed zo,

  er is liefde noot voor ouderen in nederland.

  andre mag ik mee doen
  bel 06 502 85 297

 19. anoniem

  Ja, sorry hoor.. Ben ook weleens gevraagd voor zo’n flutshow..
  Ik ga niet te koop lopen met mijn liefdesleven.. :-P

 20. Tss

  Mijn god ….. jochie laat aub je haar weer groeien.
  Dom om je kop kaal te scheren omdat je vriendin met haar kale ex is gezien.
  Die griet is net als je moeder een gold digger!
  Dump dat mokkel ff door de zure rotte appel heen bijten!
  Komt goed jochie.

 21. dr phil

  weer een flop john het gaat goed daar op die camping zender

 22. Erwin

  Dat kan alleen maar een ranzig programma worden, op het ordinaire af. Hard lachen om een golden shower en of opa het al gedaan heeft. Daar kijkt dus geen hond naar.

 23. Doe

  Meer een Donderdag of Woensdag programma.

 24. Sip

  Dre is een zanger en als je er van houd prima, maar laat hij dat dan ook zanger blijven. Als presentator is het een overdreven mannetje. Maar in Nederland maken ze van bekende mensen altijd iets anders. Voor hem hoop ik dat hij zijn drankverslaving de baas kan blijven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.