Eén bejaarde per aflevering in datingshow Hazes

De datingshow Golden Boys, die André Hazes jr. vanaf maandag 3 september presenteert op SBS 6, stelt elke week een andere bejaarde kandidaat centraal. Elke aflevering draait om één zoektocht naar liefde. Dat heeft de zender laten weten. Hazes jr. vraagt de man die centraal staat in de aflevering het hemd van het lijf: wie is hij en wat zoekt hij in een vrouw? “Voordat de man zich in het date-gedruis stort, ontvangt André op een romantisch kasteel de single ladies op leeftijd die zich hebben aangemeld.”

De dames zijn er in alle soorten en maten en zijn niet op hun mondje gevallen, aldus de zender. “Ze weten heel goed wat ze wel en vooral wat ze niet (meer) willen. André praat met ze. Ziet hij al mogelijke matches? Of houdt hij zijn hart vast?

De vrijgezelle man moet vervolgens flink aan de bak. “Door middel van speeddates, een groepsdate bij hem thuis en individuele dates bij de dames thuis, probeert hij hen zo goed mogelijk te leren kennen. Gedurende dit datingproces vallen er steeds vrouwen af.”

Als er nog twee vrouwen over zijn, breekt een spannend moment aan: de Golden Boy mag één vrouw uitnodigen voor een weekendje weg. Voor wie zal hij kiezen? En wat wil de dame in kwestie? Blijft ze liever alleen of ziet zij hem ook wel zitten?

Golden Boys is ontwikkeld door Talpa Content en is geproduceerd door Talpa Producties. Het programma is vanaf maandag 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen