Corry Konings liet nagels kort knippen voor Robinson

Corry Konings heeft haar nagels kort laten knippen voor haar Expeditie Robinson-avontuur. Bovendien heeft ze een speciale nagellak laten plaatsen. Dat vertelt de 66-jarige zangeres vandaag in De Telegraaf. Konings wilde goed voorbereid naar het tv-eiland afreizen en ging daarom naar haar nagelstylist. “Ze heeft mijn nagels vrij kort gehouden zodat ik makkelijk kon werken met mijn handen op het eiland, maar ze heeft wel een hele goede lak gebruikt zodat het al die tijd zou blijven zitten.”

Door dit ongebruikelijke verzoek aan haar nagelstyliste kon Konings niet anders dan verklappen dat ze mee zou gaan doen aan de RTL 5-show. “Ik heb het wel verklapt aan mijn nagelstyliste. Gisteren was ik weer bij haar en zei: vanaf morgen mag je het vertellen. Ook zij was blij.

Tijdens de opnames liep Konings rond zonder make-up. “Verschrikkelijk confronterend: zie ik er zo uit? Ik kan mezelf bepaald geen acht geven zo. Al lijkt het wel of ik er gaandeweg beter uit ga zien. Of misschien heeft dat met het licht te maken.”

Konings stond donderdagavond ook aan de desk van RTL Boulevard. Daar vertelde ze dat ze wel even heeft getwijfeld over haar deelname, maar dat ze zo’n ervaring toch niet wilde laten schieten.

Het Telegraaf-interview met Corry Konings kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen