Corry Konings liet nagels kort knippen voor Robinson

Geplaatst op vr 31 aug 2018 om 10:10

Corry Konings heeft haar nagels kort laten knippen voor haar Expeditie Robinson-avontuur. Bovendien heeft ze een speciale nagellak laten plaatsen. Dat vertelt de 66-jarige zangeres vandaag in De Telegraaf. Konings wilde goed voorbereid naar het tv-eiland afreizen en ging daarom naar haar nagelstylist. “Ze heeft mijn nagels vrij kort gehouden zodat ik makkelijk kon werken met mijn handen op het eiland, maar ze heeft wel een hele goede lak gebruikt zodat het al die tijd zou blijven zitten.”

Door dit ongebruikelijke verzoek aan haar nagelstyliste kon Konings niet anders dan verklappen dat ze mee zou gaan doen aan de RTL 5-show. “Ik heb het wel verklapt aan mijn nagelstyliste. Gisteren was ik weer bij haar en zei: vanaf morgen mag je het vertellen. Ook zij was blij.

Tijdens de opnames liep Konings rond zonder make-up. “Verschrikkelijk confronterend: zie ik er zo uit? Ik kan mezelf bepaald geen acht geven zo. Al lijkt het wel of ik er gaandeweg beter uit ga zien. Of misschien heeft dat met het licht te maken.”

Konings stond donderdagavond ook aan de desk van RTL Boulevard. Daar vertelde ze dat ze wel even heeft getwijfeld over haar deelname, maar dat ze zo’n ervaring toch niet wilde laten schieten.

Het Telegraaf-interview met Corry Konings kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
20 Reacties op “Corry Konings liet nagels kort knippen voor Robinson”


 1. Bassie

  Sla deze site voortaan maar over, want de kolder berichten worden steeds erger, de nagels van Corrie pffffffff

 2. Bert

  Volgens mij is dit een foto uit een oude doos van Klazien uit Zalk.

 3. Curryworst

  In plaats van je druk maken om je nagellak kun je je beter druk maken om het aantal pakken Tena Lady dat je mee moet nemen.

 4. Teehee

  Goed artikel of soow weetje.

 5. kom niet meer bij

  stop de persen Corry laat haar nagels knippen. Zijn daar ook opnames van gemaakt? En worden deze op later tijdstip op DVD uitgebracht? Dit is toch wel iets wat de hele wereld moet weten ,nagels groeien bij Corry en moeten geknipt worden. Nominatie voor het 8e Wereldwonder?

 6. ed

  Je kunt er van vinden wat je wilt maar ik heb toch wel respect voor haar dat ze dit doet.

 7. Curryworst

  Jaja die Corry K. is de laatste jaren wel ruig bezig.
  Vroeger kreeg ze een heel apart gevoel van binnen en nu…
  https://www.youtube.com/watch?v=oaAiRtqik14

 8. anonymous

  Als jullie geen interessanter nieuws hebben, plaats dan niets.
  Dit is zo’n onbenullig, oninteressant artikel waar niemand op zit te wachten.

 9. lvs2015

  LOL “kom niet meer bij” inderdaad. De opnames zijn allang ingeblikt, ge-edit en klaar voor uitzending en de deelnemers hebben hun dikke gages weer allemaal binnen zodat ze lekker weer gevuld zijn want dat is de enige reden dat men meedoet met dit soort reality-fake- programma’s. Financieel melkkoe, meer niet. En al die bla over “ik wil eens leren afzien…mijzelf leren kennen/ontdekken…uit mijn comfortzone komen etc.” is allemaal BS met een grote B om de echte reden te verhullen nl. Geld!

 10. Tamara

  en lvs2015, wat is daar mis mee, als jij zo’n aanbod zou krijgen zou je er toch ook op ingaan, ff een maand afzien als je tot het einde er in zit, en er een zak geld voor krijgen, je zou wel gek zijn als je dit niet zou doen

 11. Winston Kanooknikswitch

  een zielige vertoning, met makeup is ze al niet mooi maar nu is het echt een h.e.k.s

 12. KoalaNL

  Ik heb helemaal niks met zenders die hun programma’s elke 10 minuten onderbreken met 10 minuten reclame.
  Ik heb nog minder met dat volk hierboven, die alleen maar mensen kunnen afzeiken. Presteer zelf wat. Wordt volkszanger(es), of tv producent.
  Of ga gewoon werk zoeken ipv de hele dag op internet rond te hangen.
  Mislukkelingen.

 13. yoshi

  de heks uit de Indische waterlelies bestaat dus echt!!!
  Zie foto!

 14. Wallter

  @Winston Kanooknikswitch, het was haarzelf ook al opgevallen. Het schijnt dus te wennen. Trouwens, het is wel erg gemakkelijk iemand alleen op het uiterlijk af te branden. Zegt dit iets over jouw inhoudelijk vermogen?

 15. Troela

  Corry doet toch maar mooi mee…kan je alleen maar aanmoedigen.

 16. Mark

  Het schijnt dat haar gebit ook een week in de Steradent heeft geweekt en een extra laag Kukident heeft gekregen.

 17. Sip

  Dit lijkt meer een programma voor jonge finale mensen en geen bejaarden. Bij de TV vinden ze steeds iets nieuws uit; afschuwelijk. Ik kijk er niet naar want alle programma’s met zg. BNNers vind ik niets.

 18. Annemiek

  Trieste commentaren hier. Ik heb het programma nooit gezien en wat blijkt , gelukkig maar want het gaat dus om het uiterlijk! Tjonge jonge. ….

 19. SOLANGE

  Jezus schrok me dood…ik dacht dat het er een was uit de film Zombies

 20. anoniem

  @SOLANGE: Tja, we worden allemaal ooit oud.. :-P

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.