Antje Monteiro vindt Roy Donders een verrader

Musicalster Antje Monteiro, die in 2016 nog meedeed aan de RTL-show Dance Dance Dance, vindt RTL-realityster Roy Donders een verrader. Dat zegt ze in weekblad Story. Donders werd in 2012 bekend door Monteiro’s programma Gypsy Girls. Eigenlijk zou zij vervolgens ook zijn realitysoaps gaan produceren, maar hij ging er stiekem vandoor met een ander. “Met Roy en nog een andere vrouw bedacht ik het vervolg, Roy Donders: Stylist van het Zuiden“, legt de Mammia Mia-actrice uit.

Ze vervolgt: “Maar achter mijn rug om, en Roy wíst daarvan, ging die bewuste vrouw naar RTL5 en verkocht dat idee. Ik stond met lege handen! Omdat er niets op papier stond, had ik geen enkel recht.”

Donders is in haar achting gedaald. “Ik heb Roy er uiteraard op aangesproken, maar hij gaf niet thuis. Ik moest mijn verlies nemen. Ik besloot het als een leermoment te zien.”

Haar vertrouwen in mensen is door Donders gedaald. Zo liet ze voor haar fitnessproject alles zwart-op-wit zetten. “Bij de voorbereiding van dit project heb ik iedereen die eraan meewerkt het een en ander laten ondertekenen. Ik maak nu niet meer dezelfde fout als toen met Roy!

Ik werk met passie en wil mensen graag vertrouwen. Dan wil ik mensen om me heen die dat net zo voelen. Met mensen als Roy Donders moet ik gewoon niet willen werken.

Het Story-interview met Antje Monteiro kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen