Antje Monteiro vindt Roy Donders een verrader

Geplaatst op Mon 13 Aug 2018 om 13:00

Musicalster Antje Monteiro, die in 2016 nog meedeed aan de RTL-show Dance Dance Dance, vindt RTL-realityster Roy Donders een verrader. Dat zegt ze in weekblad Story. Donders werd in 2012 bekend door Monteiro’s programma Gypsy Girls. Eigenlijk zou zij vervolgens ook zijn realitysoaps gaan produceren, maar hij ging er stiekem vandoor met een ander. “Met Roy en nog een andere vrouw bedacht ik het vervolg, Roy Donders: Stylist van het Zuiden“, legt de Mammia Mia-actrice uit.

Ze vervolgt: “Maar achter mijn rug om, en Roy wíst daarvan, ging die bewuste vrouw naar RTL5 en verkocht dat idee. Ik stond met lege handen! Omdat er niets op papier stond, had ik geen enkel recht.”

Donders is in haar achting gedaald. “Ik heb Roy er uiteraard op aangesproken, maar hij gaf niet thuis. Ik moest mijn verlies nemen. Ik besloot het als een leermoment te zien.”

Haar vertrouwen in mensen is door Donders gedaald. Zo liet ze voor haar fitnessproject alles zwart-op-wit zetten. “Bij de voorbereiding van dit project heb ik iedereen die eraan meewerkt het een en ander laten ondertekenen. Ik maak nu niet meer dezelfde fout als toen met Roy!

Ik werk met passie en wil mensen graag vertrouwen. Dan wil ik mensen om me heen die dat net zo voelen. Met mensen als Roy Donders moet ik gewoon niet willen werken.

Het Story-interview met Antje Monteiro kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
24 Reacties op “Antje Monteiro vindt Roy Donders een verrader”


 1. Remi

  Haar dochter vind ik wóest aantrekkelijk.

 2. Ali C.

  Huiliehuilie

 3. ArnieAlberts

  Waarschijnlijk is “die andere vrouw” dan Nathalie Pieters, van Pieters Produceert: het productiehuis achter Stylist van het Zuiden.

 4. Penny Wise

  Bedonderd door Donders.

 5. Herrie

  Ik denk dat Roy laf en verwend is.

 6. Curryworst

  Ach wat. Roy D. is ook al weer van de radar verdwenen.
  Wie weet verkoopt hij nu van die tokkiekleding op de markt ergens in Brabant.

 7. Albert

  Wat zal Antje hiervan denken “Vette pech voor Rian en Roy Donders: de ’Stylist van het Zuiden’ is wederom slachtoffer van diefstal. Een brutale dief griste zaterdag een stapel contant geld uit de kassa van de winkel in Tilburg, terwijl een medewerker even naar het toilet was.

 8. Japie

  Waarom nu weer over Roy beginnen, ik was hem eindelijk kwijt uit mijn geheugen.

 9. Deadly Viper

  Roy Donders was toch die bolle die de hele dag worstenbroodjes zat te vreten ofzo?

  Waarom had hij ook alweer 2 minutes of fame? Was het zo’n talentenjacht loser ofzo?

 10. Ano Nymous

  Deadly Viper.
  iets met kleding deed hij volgens mij.
  Ik kwam de naam verder hier tegen.

 11. Barend-Jan Zwartkijker

  Er was een tijd dat ik g3ilde en fapte op Antje, maar ze is nu wel erg aangevroten door de tand des tijds. Allememaggies…. ziet er niet best meer uit….

 12. tim

  Donders wat een drama, triest voor Antje

 13. dr phil

  en er is weer eens gestolen uit zijn winkel deze keer een greep in de kas hij blijft zijn eigen profileren want het is wel gek het is telkens zijn winkel waar alles word gestolen anderen winkels ook wel maar nooit zo opzichtig wat moet ik daar en velen met mij van denken deze keer geld dan weer kleding ja ja donderse donder

 14. SOLANGE

  Hij steelt ook van anderen die gestoorde mafkees

 15. Pieternel

  Wat een kontenkruiper Roy Donders!

 16. Marry Hens

  Het zal mij niet verbazen wanneer Rat Donders binnenkort failliet wordt verklaard en dat dan de misdaad de schuld krijgt. Hij zit gewoon in een veel te duur pand met zijn kleding zonder toegevoegde waarde.

 17. Barend-Jan Zwartkijker

  Leuk als er weer een nieuw seizoen komt van ons Royke!

 18. Ronnie de Bruine

  Kamperheor

 19. Tv fan

  Hier had gewoon een lelijke foto van Roy moeten staan ipv Antje. Flauw om dit screenshot van Antje er bij te zetten na de repetities van Dance Dance Dance…

 20. Panda

  Wat is dan het idee eigenlijk achter Stylist van het zuiden? Is toch gewoon camera op zijn snoet, een beetje acteren en leuk monteren? Zou het niet een format willen noemen.

 21. René

  Waarom deze foto? Zodat wij zeggen: Ze kan wel een stylist gebruiken, zelfs 1 uit het zuiden ?

 22. Ivo

  Goh.. ik dacht dat Antje altijd een aardig mens was, maar heb me vergist. Ze wil denk ik ook profiteren van Roy Donders, schijnheilig mens, kom zelf maar iets nieuws dat scoort.. want zo kom je er echt niet met je musicals.. Vind Romy Monteiro toch wel iets leuker en geen kapsones hebben, goed zo meid jij komt er wel, je moeder moet nog zoveel leren… toppertje ben je

 23. Wendy

  Sommige mensen moeten eens na zich zelf kijken en niet oordelen over een ander haar rug zo als hier over antje monteiro. Als je het verhaal niet kent of persoon hou het oordeel dan voor je.
  Antje je bent een schat van een vrouw. Laat je niet gek maken door dit
  Soort mensen en of wat ze over je zeggen. Roy donders raar volk bah. Profiteren over een ander haar rug erg triest. Eén bedankje was wel zo netjes geweest met een leuk precedentje voor alles.
  Zonder haar had je nu niet zo iets op poten kunnen krijg. Erg gemeen dit.
  Anrje hou van jou meis je bent een topper ook als moeder

  Kus van je fan

 24. Wendy

  Sommige mensen moeten eens na zich zelf kijken en niet oordelen over een ander haar rug zo als hier over antje monteiro. Als je het verhaal niet kent of persoon hou het oordeel dan voor je.
  Antje je bent een schat van een vrouw. Laat je niet gek maken door dit
  Soort mensen en of wat ze over je zeggen. Roy donders raar volk bah. Profiteren over een ander haar rug erg triest. Eén bedankje was wel zo netjes geweest met een leuk precedentje voor alles.
  Zonder haar had je nu niet zo iets op poten kunnen krijg. Erg gemeen dit.
  Antje hou van jou meis je bent een topper ook als moeder

  Kus van je fan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.