Aldith Hunkar: ‘Matthijs trekt altijd een hoofd’

Geplaatst op Tue 07 Aug 2018 om 11:00

Matthijs van Nieuwkerk trekt altijd precies hetzelfde hoofd als hij voor een persfoto wordt gefotografeerd. Dat zegt oud-journaallezeres Aldith Hunkar op Twitter. Van Nieuwkerk poseert altijd met een gefronst voorhoofd en ook doet hij iets met zijn mond. “Waarom trekt Matthijs eigenlijk altijd dit hoofd op een foto? Echt ALTIJD! Zomaar een vraag die me te binnen en meteen weer te buiten schiet…“, zegt Hunkar na het zien van de persfoto van zijn nieuwe boekenshow Moby Dick.

Hunkars volgers denken met haar mee. “Dat vraag ik me ook af. Verschrikkelijk geposeerd, misschien vindt hij dat hij zo een interessant hoofd krijgt?“, zegt Jenneke bijvoorbeeld.

Daarop zegt Hunkar: “Intelligent… zou dat het beoogde doel zijn? Weird…

Weer een ander: “Ik merk wel dat ik zelf ook altijd hetzelfde op de foto sta… misschien ga je toch een bepaalde gezicht trekken. Maar je zou zeggen dat een fotograaf je anders weet te kieken.

Hunkar: “Maar… hij is mediaman… hij moet toch weten???

Tegenwoordig heeft Hunkar haar eigen bedrijfje Hunk-arT. Zo te horen heeft ze het er niet echt druk mee.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt
39 Reacties op “Aldith Hunkar: ‘Matthijs trekt altijd een hoofd’”


 1. Shaniquilia vd Put

  De enige reden dat Hunkar met haar hoofd op tv is is omdat ze een donkere huidskleur heeft. Die zogenaamde positieve discriminatie dus. Een blanke vrouw of man met een vergelijkbare lage aantrekkelijkheidsgraad zou nooit een kans op televisie hebben gekregen.

 2. Nico van Tol

  Ja duuuu dat doen ze allemaal. Dacht altijd dat nymphomaantje Katja en die andere stoephoer Sylvie uit DL een nekhernia hadden. Altijd met een scheve kop en nagemaakte grijns op de foto.
  Imagebuilding noemen ze dat al 2000 jaar oud.

 3. Hasdds

  Omdat Matthijs stiekem van de herenliefde is.

 4. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Aldith was altijd een leuke persoonlijkheid om op tv te zien. Ik snap niet waarom zij destijds werd afgeserveerd bij de NPO?

 5. Japie

  Ik vindt haar oerlelijk!

 6. b

  Ja , het is warm en ja het is voor sommige mensen te warm als je dergelijke dingen belangrijk gaat vinden.

 7. lik

  Is ze al uit de schulden? Dat iemand haar volgt. Wel een goede voorleesmoeder bij de NOS.

 8. K

  Welk gezicht Matthijs ook trekt is niet van belang…ik vindt hem een lekker ding

 9. Kaaskijker

  Noralie Bijer. Die was goed. En Diana Woei, die mis ik meer dan een beetje.

 10. chris

  @kaaskijker. Belangrijk voor de genoemde personen. Namen goed schrijven s.v.p.

 11. Dooie Hannie

  Ik zal het je vertellen Aldith, om interessant over te komen. Alleen daarom. Als je na de lagere school niks geleerd hebt (nergens verstand vanb hebt en niks kunt. Als je maar LINKS bent, dat is genoeg) dan kun je aan de slag bij de VARA. Voor een heel mooi ¨salaris¨ zelfs. Door de belastingbetaler betaald. Dat heet BUDGET. En als het op is krijgen we volgend jaar MEER. Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw, die Vleermuis, Astrid Joostenm, de zwetende worst en niet te vergeten Paul Wippeman. Allemaal nietskunners met een mistersalaris.

  Tja en als je dan op de foto moet dan kijk je enrstig, alsof je al dat geld waard bent…

 12. Dooie Hannie

  Zo gênant! En ze weten het zelf ook he die zakkenvullers. In de jaarverslagen van die OPENBARE (not) omroepen staan ze vermeld als presentator 1, 2, 3, en 4. Snap je dat? Linkse kerk bah!

 13. Dooie Hannie

  En lekker lunchen op kosten van de belastingbetaler in Parijs. Tuurlijk! Geld zat.

 14. Dooie Hannie

  Dooie Hannie is er HE-LE-MAAL klaar mee!

 15. Curryworst

  Zijn dochter, die is pas irritant.
  Verwend aanstellerig grachtengordelmutsje.

 16. Dooie Hannie

  Ook die ja, met die gretige rotkop.

 17. Q

  Matthijs van Nieuwkerk is een gladjanus, een one trick Pony.

 18. q10

  geef mij maar…amara awoeka,
  geen zeurpiet,

 19. SOLANGE

  Van Nieuwkerk is zo fake als de pest altijd de lippen tuiten …..de geldgraaier denkt dat ie knap is… moet je zn dochter zien zelfde kop ook zo lelijk Matthijsje is een halve nicht zn haren laten blonderen en getuite lipjes…. zum kotzen

 20. Dooie Hannie

  @q10
  Op zich snap ik dat wel.
  Maar leg mij eens uit, waarom er een mijnheer/mevrouw de autocue de oplezen (met op ieder woord een accent, lekker naturel) en er nog een mijnheer/mevrouw moet aanschuiven voor het belangrijke REGIONALE nieruws, dan nog een dodo zonder sokken (hip hoor!) voor het sportnieuws (ook van de autocue natuurlijk) en vervolgens iemand voor het weer, die eerst gaat vertellen wat voor weer het is geweest….Ronduit belachelijk. Kan dat niet goedkoper Franzke?

 21. Dooie Hannie

  Franz de poepchinees!

 22. Gin

  De vraag is waarom zij destijds altijd knipoogde na het voorlezen van het journaal. Was echt betuttelend naar de kijker toe. Dus, waaaaar hebben we het over?

 23. Dooie Hannie

  We hebben het over een omroep die kommer en kwel schreeuwt over op handen staande bezuinigingen. Het loopt qua kosten nl. de spuigaten uit.

 24. amsterdammer

  In het normale leven is die van Nieuwkerk sociaal zwak begaafd. Jaren geleden zat ik op een bankje voor m’n huis in een klein dorp niet ver van Amsterdam. Iedereen groet elkaar daar in het voorbijgaan…zo niet van Nieuwkerk…ja toen liep ie al naast z’n schoenen….een “Nagemaakte” noemen we dat in Amsterdam…zo laat ie zich dus ook fotograferen blijkbaar.

 25. Mike

  Dat klopt haha. Zijn publiciteitsfoto’s vind ik al jaren hilarisch. Mr. IJdeltuit.

 26. A.M.

  “Sjoukefia Oosthavenkercken
  Tue 07 Aug 2018 om 11:55

  Aldith was altijd een leuke persoonlijkheid om op tv te zien. Ik snap niet waarom zij destijds werd afgeserveerd bij de NPO?”

  ^ Aldith is een leuk mens inderdaad. ze had toen een conflict met uber tiran Hans Laroes, die toen het zetbaasje bij de NOS was. Raakte daardoor overspannen. Natuurlijk is ze zelf ook niet de makkelijkste. Dan houd je het niet lang vol bij de NPO.

 27. anoniem

  Mediatraining. :-)

 28. Gino

  Matthijs is inderdaad van de mannenliefde maar heeft geld genoeg. Wellicht neusjob voor zijn lelijke dochter betalen om mee te beginnen.

 29. Schraalhans

  Kleine Franz heeft een heel Klein piemeltje. De vuile H*fter met zijn vieze bakkes.

 30. Schraalhans

  Wedden dat die n-e-g-e-r-k-o-n-i-n-g dit najaar met een BOEK uitkomt, dat volgende week wordt gepreseneerf en dat we allemeel moetuuuuuh kopuhhhh voor Sinterklaas? Laat me niet lachen glimnikk*r.

 31. Schraalhans

  Keukenmeester Schraalhans is je voor Humberto. Buitendedeurneuker.

 32. Schraalhans

  Keukenmeester Schraalhans is je voor Humberto

 33. Schraalhans

  Ouwe glimnikker

 34. Schraalhans

  Stop dat boek maar where the sun don´t shines.

 35. Klavvie

  Geen idee wie die Aldith Hunkar is, maar het klopt wel ja. Die foto’s zijn echt bizar slecht altijd met die poses. Zoolander is vast z’n favoriete film ook.

 36. Dooie Hannie

  Een boek met jou op de voorgrond, doe maar niet Humberto. Laat gaan svp.

 37. anti-EU

  Links praten, rechts graaien.
  En wat dat laatste betreft: hij heeft groot gelijk.

 38. anonymous

  Gisteravond bij Laat op 1 had ‘ie steeds een duckface.

 39. backspace

  Herenliefde.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.