Wilfred Genee filmt met iPhone tijdens het rijden

Wilfred Genee heeft zondagavond op weg naar de studio van VI Oranje Blijft Thuis filmopnames gemaakt met zijn iPhone, terwijl hij achter het stuur van zijn auto zat. Dat is te zien op Twitter. Genee liet zien waar hij op dat moment reed en twitterde: “Toch best raar. Op weg naar de allerlaatste Voetbal Inside en tegelijk op weg naar een nieuwe toekomst. Al met al een aanzienlijk deel van mijn werkzame leven bij RTL met mooie ervaringen en (veelal) prima collega’s. Bedankt daarvoor.

De presentator filmde maar liefst twaalf seconden met zijn iPhone, terwijl hij tachtig kilometer per uur reed op de Hilversumsestraatweg in Baarn. En dat terwijl daar regelmatig levensgevaarlijke ongelukken gebeuren.

Een week geleden is op deze weg nog een vrouw op een bakfiets zwaargewond geraakt en in mei werd een motorrijder aangereden door een auto, met zware verwondingen tot gevolg.

Nieuwe Revu-baas Jonathan Ursem vindt dit een misser van Genee. “Succes met de laatste VI Oranje Blijft Thuis! Hoop dat je niemand dood rijdt terwijl je met je telefoon aan het klooien bent…aan de uitzending te zien heb je de finish zelf in elk geval levend gehaald, hopelijk je mede-weggebruikers ook.

De video:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen