Wilfred Genee filmt met iPhone tijdens het rijden

Geplaatst op Mon 16 Jul 2018 om 8:44

Wilfred Genee heeft zondagavond op weg naar de studio van VI Oranje Blijft Thuis filmopnames gemaakt met zijn iPhone, terwijl hij achter het stuur van zijn auto zat. Dat is te zien op Twitter. Genee liet zien waar hij op dat moment reed en twitterde: “Toch best raar. Op weg naar de allerlaatste Voetbal Inside en tegelijk op weg naar een nieuwe toekomst. Al met al een aanzienlijk deel van mijn werkzame leven bij RTL met mooie ervaringen en (veelal) prima collega’s. Bedankt daarvoor.

De presentator filmde maar liefst twaalf seconden met zijn iPhone, terwijl hij tachtig kilometer per uur reed op de Hilversumsestraatweg in Baarn. En dat terwijl daar regelmatig levensgevaarlijke ongelukken gebeuren.

Een week geleden is op deze weg nog een vrouw op een bakfiets zwaargewond geraakt en in mei werd een motorrijder aangereden door een auto, met zware verwondingen tot gevolg.

Nieuwe Revu-baas Jonathan Ursem vindt dit een misser van Genee. “Succes met de laatste VI Oranje Blijft Thuis! Hoop dat je niemand dood rijdt terwijl je met je telefoon aan het klooien bent…aan de uitzending te zien heb je de finish zelf in elk geval levend gehaald, hopelijk je mede-weggebruikers ook.

De video:

Foto: RTL
9 Reacties op “Wilfred Genee filmt met iPhone tijdens het rijden”


 1. Peter

  Een moraalridder of is het anaalridder van een uitgerangeerd roddelblad.

 2. Huiskamer

  He MC ? Nog even een trap na geven aan Genee ? Zijn jullie vrienden van Galjaard ?

 3. Bert

  Als ik met mijn telefoon in mijn hand, ook als ik niet bel, krijg ik een boete van bijna € 300. Die Genee kan dit ongestraft doen. Ik zou hem uit odigen op het politiebureau en hem een poosje laten zweten, hij heeft een voorbeeldfunctie.

 4. pieter 52

  heb zijn kenteken zal dat even doorspelen naar de politie , het zijn gevaren op de weg Het zal je kind maar wezen die aangereden wordt
  Vind ook dat die i phones verboden moeten worden in de het verkeer ,en niemand is belangrijk in het leven, en kan makkel onbereikbaar zijn, WIE ZIJN ZE DAN WEL???
  Alleen hulpdiensten doktoren politie brandweer en dergelijke zouden ontheffing moeten krijgen
  Heel de wereld is verziekt met een I PHONE , gestoorde op een wereldbol die niets anders meer doen , dan meteen hun i phone te pakken !
  WAT MANKEERT ER AAN DE VASTE HUISTELEFOON ?? Ik zeg altijd…. als ze me echt nodig hebben dan bellen ze maar thuis!!

 5. Piet de zwart

  Zag dat silvana voor hem reedt

 6. weethetbeter

  Ik woon aan een grote weg ,iedereen zit met zijn telefoon te klooien er is geen politie die er op let !!!!!Sterker nog ik ging uit eten niemand sprak met elkaar ze hadden hun telefoon naast hun bord liggen en maar staren !!!!!!

 7. Papegaaitje leef je nog

  Levens gevaarlijk gedrag van die Genee. Rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven. Je moet die verkeersdombo’s gewoon veel strenger aanpakken.

 8. mark

  Het is een lxl en dat zal hij altijd blijven.

 9. yoshi

  waarom geen zelfreflicatie week????

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.