Vriendin André Hazes jr wil tv-persoonlijkheid zijn

Monique Westenberg, de vriendin van volkszanger André Hazes jr., wil graag een tv-persoonlijkheid worden. Ze voelt zich vooral aangetrokken door hulptelevisie, bijvoorbeeld waarbij ze mensen moet helpen met hun inrichting. Dat vertelde ze gisteren aan de desk in RTL Boulevard. Westenberg ontpopte zich gisteren in het RTL 4-programma Sterren Houden Huis tot interieurstylist. Dat programma volgt op haar eerdere deelname aan het programma Vier Handen Op Een Buik.

Peter van der Vorst: “Is dat een rol die je leuk vindt, dat je zelfstandig zonder André steeds meer programma’s wil gaan doen?

Westenberg: “Ja zeker. Ik ben natuurlijk altijd een zelfstandige vrouw geweest zonder André, dus het is niet zo dat ik…”

Van der Vorst: “Ja, maar met presenteren enzo.”

Westenberg: “Ja, dat vind ik leuk, zeker. Vooral de hulpbehoevende programma’s vind ik leuk om te doen. Dat merk je nu wel met Vier Handen Op Een Buik hielp ik dat zwangere meisje dat moeder wordt en nu help ik mensen hun woning te stylen. Het is een ander iets, maar ik vond het wel heel erg leuk.”

Van der Vorst: “Het is een beetje de rol die Natasja Froger ook is gaan doen, hè. Naast René is zij ook gaan presenteren, dus je bent de nieuwe Natasja Froger.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen