Simon Zijlemans wil mannen van VI opvolgen bij RTL 7

Geplaatst op Tue 17 Jul 2018 om 9:00

Simon Zijlemans praat met RTL over de opvolging van de mannen van Voetbal Inside bij RTL 7. Hij ziet het zelf wel zitten om in de voetsporen te treden van het bekende VI-trio. Dat liet hij gisteren weten in RTL Boulevard. De mannen van VI – Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee – gaan met hun team aan de slag bij Veronica, waar ze Veronica Inside gaan maken, maar tegelijkertijd blijft ook Voetbal Inside gewoon bestaan. “Ik weet van niks, mijn naam is haas“, grapte Zijlemans eerst.

Peter van der Vorst daarop: “Ah, dus er wordt wel met je gesproken?

Zijlemans: “Dat weet ik niet. Nee, natuurlijk wel.

Gevraagd naar of hij een live voetbaltalkshow ziet zitten, antwoordde Zijlemans: “Het ligt eraan hoe je het vormgeeft. Ik denk sowieso dat je niet iets moet gaan doen wat er al gemaakt is, maar ik zit nu een paar jaar in de voetballerij en daar geniet ik erg van en ik vind het leuk om programma’s te maken, dus één plus één is twee denk ik.

Lees ook: RTL 7 gaat verder met Voetbal Inside (gisteren)

Foto: RTL
21 Reacties op “Simon Zijlemans wil mannen van VI opvolgen bij RTL 7”


 1. Job

  Zicht, Koert Westerman moet je hebben….

 2. Wolter

  Koert, Borst, Perez en Jansma lenen van Fox.

 3. Johan D.

  Wie is Simon Zijlemans ?

 4. Peter

  Wordt een slap aftreksel. Uiteraard zullen ze het recht tegenover Veronica Inside gaan zetten. Afgang

 5. Mink Vaillant

  Simon wie?

 6. Bart

  Deze jongen zou de verslaggeving tussendoor kunnen doen maar verder houd het wel op natuurlijk. Een stomme zet als ze Voetbal Inside gaan behouden.

  Ze kunnen beter een ander algemeen sportprogramma gaan maken dat niet alleen over voetbal gaat. Niet aan de tafel met (vaste) gasten. Daarnaast proberen om Eric Dijkstra en Frank Evenblij binnen proberen te halen met Bureau Sport.

 7. Rukker

  Dus RTL laat een succesformule de deur uitlopen en wil vervolgens iets soortgelijks gaan doen maar dan anders. Die Simon lijkt me een fijne vent maar als hij verstandig is gaat hij niet in zee met deze flop in wording. Aan de andere kant kun je dan wel lekker het vak leren en mag je alle beginnersfouten maken want geen kijker die het ziet. Je bent dan wel bij RTL uitgekakt maar kunt het dan nog een keer bij Fox Sports proberen.

 8. weethetbeter

  De mannen van VI zijn uniek,zeker in combinatie met elkaar dit kan niet nagedaan worden,dat blijft een aftreksel .
  Hoogmoed druipt er van af !!!

 9. Robert

  Dat men iets wil gaan proberen is op zich wel logisch, deze Simon is prima kerel, weet zelf ook wel dat hij nooit kan tippen aan zijn voorgangers. Je zal dus iets anders moeten doen dan heeft het een kans.

 10. Annoniemus

  Het is beter voor RTL om dit idee te laten varen , want het word een slap aftreksel van Voetbal Inside en gaat bekeken worden door een handjevol kijkers .#nietdoen

 11. Virginia Rens

  Mijn man zou dit ook prima kunnen.

 12. Kojak

  In combinatie met de “jakhalzen” lijkt me prima!

 13. Ron

  Prima verslaggever maar een programma dragen zoals Genee deed moet je kunnen, Bart Nolles kan dit al nauwelijks vooralsnog.

 14. Mieke

  Dit drietal is nooit meer te evenaren op na Veronica daar zitten de echte kanjers .

 15. Jip

  Simon is leuk. Zou in ieder geval benieuwd zijn naar wat hij ervan maakt.

 16. Marco

  Hoe willen ze dat eigenlijk gaan doen. Maandag en vrijdag om 20:30 of gaan ze naar de dinsdag en donderdag. Het blijft toch gek. Dat ze Derksen en Genee hebben laten gaan. Om vervolgens toch weer vi te gaan uitzenden, Dan kunnen ze die onderbroeken toch blijven verkopen. Hier is duidelijk niet over nagedacht.

 17. Mollie

  toch niet die betweter Twent Dijkstra?

  Wat een wansmaak hebben jullie toch…..

 18. ano@niem.nl

  Je moet niet een slap afttreksel willen maken van een goed geoliede machine als Genee, Derksen en Gijp. Daar gaat geen hond naar kijken.
  De fans van het trio kijken gewoon naar Veronica en laten RTL7 echt links liggen.

 19. Inside_Hillywood

  Het laat gewoon weer zien dat mensen bij RTL alleen maar kunnen kopiëren. Creativiteit hebben ze totaal niet, alleen als ze wat kunnen kopiëren van de NPO of John de Mol moet het voorkauwen.

  Radio Television d’Plagiaat, RTP had het moeten heten

 20. Joost

  De drie heren waren zeker uniek. Maar vergeet niet dat RTL het de structuur en opzet van het programma ooit heeft bedacht. RTL verzint wel iets nieuws. De heren gaan bij Veronica hun platvoerse trucje herhalen en dat gaat een keer botsen. Met elkaar, de doelgroep, de sponsors, hele bevolkingsgroepen en/of John de Mol.

  Er is ruimte voor een ander voetbal praatprogramma met een ander, niet zwaar anaylitisch geluid. Een programma waar wel scherpte en humor in zit, maar waar wel relevante voetbalgasten aan tafel komen.

 21. Klaas

  Derksen, Wilfred en Gijp ZIJN de belichaming van de late nicht voetbal talk show. Al het andere is én blijft fake!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.