Simon Zijlemans wil mannen van VI opvolgen bij RTL 7

Simon Zijlemans praat met RTL over de opvolging van de mannen van Voetbal Inside bij RTL 7. Hij ziet het zelf wel zitten om in de voetsporen te treden van het bekende VI-trio. Dat liet hij gisteren weten in RTL Boulevard. De mannen van VI – Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee – gaan met hun team aan de slag bij Veronica, waar ze Veronica Inside gaan maken, maar tegelijkertijd blijft ook Voetbal Inside gewoon bestaan. “Ik weet van niks, mijn naam is haas“, grapte Zijlemans eerst.

Peter van der Vorst daarop: “Ah, dus er wordt wel met je gesproken?

Zijlemans: “Dat weet ik niet. Nee, natuurlijk wel.

Gevraagd naar of hij een live voetbaltalkshow ziet zitten, antwoordde Zijlemans: “Het ligt eraan hoe je het vormgeeft. Ik denk sowieso dat je niet iets moet gaan doen wat er al gemaakt is, maar ik zit nu een paar jaar in de voetballerij en daar geniet ik erg van en ik vind het leuk om programma’s te maken, dus één plus één is twee denk ik.

Lees ook: RTL 7 gaat verder met Voetbal Inside (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen