Patty wil dat Humberto Linda’s Zomerweek overneemt

Geplaatst op Mon 09 Jul 2018 om 9:00

Patty Brard zou het leuk vinden als Humberto Tan voortaan jaarlijks een week lang terugkeert met zijn latenightshow op RTL 4, in de vorm van de verrassingsweek waarmee hij het programma in juni afsloot. Dat zegt de tv-diva in haar column in de Weekend. Tan gaf tijdens de slotweek zelf al aan dat hij een jaarlijkse terugkeer wel ziet zitten en onlangs kwam Linda de Mol met het nieuws dat ze volgend jaar vanwege filmopnames géén Linda’s Zomerweek gaat maken.

Brard stelt voor om Tan elk jaar terug te laten keren. “Ik ben groot fan van Linda’s Zomerweek, dat eerdaags weer begint. Dat zette mij aan het denken: moet er niet een Humberto’s zomerweek komen? Een hele week verrassingsgasten en optredens zoals in de slotweek?

Tan sloot zijn verrassingsweek af met 1,3 miljoen kijkers. “Hij blijft bij RTL om grote shows te doen en verdient één keer per jaar een soortgelijke zomerweek als Linda, maar dan ruw.”

Ik gun Humberto al het geluk van de wereld en zoals Erland op zijn Instagram zei: ’De toekomst is aan de makers!’ Dat komt helemaal goed, Humberto.”

De Weekend-column van Patty Brard kunt u hier lezen.

Foto: BNNVARA
30 Reacties op “Patty wil dat Humberto Linda’s Zomerweek overneemt”


 1. Evelien

  Zijn we nou nog steeds niet van miss irritant af. Doet alles om in de belangstell8ng te blijven. Lekker in je Ibiza bubbel gaan zitten, je bent uitgerangeerd!

 2. Big

  Nee. Weg met die mafketel.

 3. God

  Doei.

 4. Ferry

  Eigenlijk wel iets voor Humberto. Ik mis hem echt “““““““

 5. Daan

  Zomerweek hoeft Humberto GEEN kritische vragen te stellen! Dus alles Talpa format zelfde zou blijven zou het wel kunnen bij RTL.

 6. Klaas

  Amerika is onder de indruk van onze Glennis. Zie de reacties op youtube.

  https://www.youtube.com/results?search_query=glennis+grace+reaction

 7. Bears' den

  Waarom geven mensen haar een kans om diarree uit te kramen in een tijdschrift?
  Deze borderline heks is de ergste van alle BN’ers die op tv rondloopt!
  Zo nep!
  Zo gemaakt!
  Afschuwelijke vrouw!

  En nu is ze afgevallen, niet eens op eigen kracht, en ze is zo trots.. Ze is gewoon een zwakke ziel die het niet op eigen kracht kon! Hoebedoel je trots?
  Bah bah..

 8. Meneer Kaktus

  Linda zit tegen die tijd bij SBS.

 9. K

  Komen wij nou nooit van dit kadaver af…profileert zich zelf als afval expert..ja lekker makkelijk met een maagverkleining. ..daarna gewoon weer lekker vreten en zuipen…domme gans…Patty zal wel even uitmaken wie wat gaat doen.

 10. huh

  Is ze nu al, zo dik geworden; alweer?

 11. SOLANGE

  Zo zie je maar dat die Papoea er weer niks van snapt dan kijkt er geen hond meer als Ta n dat gaat presenteren….omdat Linda het presenteert kijken de mensen alles wat Tan doet is slecht gedaan……die Brard moeten ze lekker laten lullen ze praat alleen maar shit

 12. SOLANGE

  Ze lult zoals gewwonlijk weer shit Patty moet lekker op Ibiza blijven in haar gehuurde huis ze liegt alles bij elkaar

 13. SOLANGE

  Patty Brard liegt alles bij elkaar en wil graag slijmen bij Tan ze komt niet meer aan de bak dus doet ze het zo maar

 14. SOLANGE

  Wij vinden het leuk als we die lelijke kop van een Brard niet meer op TV zien….

 15. Koos

  We willen die vleespet niet meer zien. Patty ga naar Ibiza en kom nooit meer terug. We hebbn ook meer dan genoeg van jou. Je bent lelijk en te dik nu opzouten en je grafbek houden.

 16. weethetbeter

  ALSJEBLIEFT GEEN TAN MEER ,WE HEBBEN DR PHIL OOK AL TERUG NU GAAN WE OOK WEER STARTEN MET VERGANE GLORIE OP 4 OUWE GTST STUKKEN ,NIET TE GELOVEN .WIE GEEFT DAAR IN GODS NAAM LEIDING ?

 17. Bart

  “En zoals Erland op zijn Instagram zei: ’De toekomst is aan de makers!’ Dat komt helemaal goed, Humberto.” Door zo te denken gaat het al mis. Het gaat niet om de makers maar om de kijkers.

  Zo’n soort talkshow waarbij de host niet weet wie er komt of wat zou echt leuk zijn maar a.u.b. niet met Humberto. Dat hij nu de showmaster gaat uithangen zal hem ook niet verder helpen.

 18. Elizabeth

  Echt niet Humbertho als vervanger van Linda..En dit seizoen heeft Linda ook geen leuke gasten..Dus ik sla het maar over….

 19. Kees

  Solange, meid….je klinkt een beetje jaloers. Als je Patty niet wilt zien zap je.
  Zo simpel is het schatje.
  Overigens, Patty gaat voor NPO een documentaire-reeks maken die in het najaar wordt uitgezonden en is daarnaast ook op RTL te zien in meerdere programma’s.
  Dag schatje!

 20. julske

  Solange wilt niemand zien op t.v. die hij haat. Maar Derksen wel, want die praat over b*ffen en N*ken, waarschijnlijk scoort dat beter. Haat, en jaloezie zit diep ingeworteld bij Solange, vandaar al dat haatdragende gedrag. Solange wil bepalen voor mensen, wat zij moeten doen. Ik raad je aan om naar een Psycholoog te gaan. Want dit gedrag van je , is niet met een pen te beschrijven. Patty en Humberto zitten niet in hun neus te vreten, zijn hardwerkende mensen, jointje , en comazuipen doen ze niet aan mee. Maak ook iets van je leven, als je niks te doen hebt , ga vrijwilligerswerk doen, ben je onder mensen, en van dat geroddeld af. Dagelijks probeer ik mijn Nederlands onder de knie te krijgen, als het mij lukt, zal het je ook lukken, Jaloezie en haat zit niet in mij. Je hoeft nooit iemand te haten, als degene zijn best heeft gedaan, en hard heeft gewerkt. En als het jou niet gelukt is, dan ga je niet bij de pakken neerzitten,het komt ook goed met jou, we zijn alleen uniek.

 21. Japie

  En deze graftak als co host zeker?

 22. Baasje

  Humbertoo heeft geen tijd meer voor tv beter gaat hij lekker achter de blonde vrouwtjes als Dionneke aan lekker dansuhh en lachhuuhh en gaaaaan met die losse heupjessss.

 23. chris

  Niet van het scherm of uit de krant te slaan deze dame.

 24. Ruk

  Net een virus, blijft terug komen.

 25. Ruk

  Blijft maar kakelen

 26. energy-x

  heel slecht plan/idee

 27. Son

  Ze heeft wel een punt wat Tan betreft,mis hem;)))

 28. Jens Ruknel

  Het format is sleets, weg ermee.

 29. animo

  Zomerweek is al ingeblikt daar kijkt ik niet naar zo iets hoort live.

 30. witte druif

  Wat kakelt ze nu weer. Zit ze aan de speed of zo. Kan al die leugens niet bijhouden. Is het niet eens tijd haar met rust te laten? Gewoon niet meer op tv en in de bladen?
  A.u.b ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.