Patty Brard is fan van Het Italiaanse Dorp: Ollolai

Patty Brard is een groot liefhebber van het nieuwe programma Het Italiaanse Dorp: Ollolai, dat RTL 4 dagelijks uitzendt om half tien. Dat zegt de televisiediva in haar column in de Weekend. Brard was al fan van Ik Vertrek en dit programma van RTL lijkt daar een beetje op: vijf stellen kopen in het Italiaanse dorp Ollolai voor één euro een woning en knappen de boel op. “Ik ben altijd een trouwe televisiekijker en Antoine helemaal niet, maar met dit soort programma’s zitten we er allebei helemaal in.”

Haar partner Antoine is architect en kijkt vanuit die interesse. “Hoe zouden wij het doen, waar begin je met verbouwen met zulke aftandse bouwvallen, wie van de bewoners vinden we aardig en wie niet, en hoe zouden wij hier geld gaan verdienen? Heerlijke televisie!

Brard had zelf ook graag meegedaan met dit programma, of met Helemaal Het Einde, als ze een stuk jonger was geweest. “Zelfs toen Utopia begon, keken wij elkaar aan en zeiden we dat we daar stiekem wel aan de slag hadden willen gaan.”

Ollolai is een heerlijke dagelijkse soap die ons op de late avond de geijkte talkshows gauw heeft doen vergeten. Ik ben fan!

De Weekend-column van Patty Brard kunt u hier lezen.

Foto: SBS, Elvin

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen