Marlijn Weerdenburg wordt co-host André van Duin

Marlijn Weerdenburg wordt de co-host van André van Duin in de nieuwe talentenjacht De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. De première is op woensdag 1 augustus, direct na het Achtuurjournaal. Dat heeft Omroep MAX laten weten. Weerdenburg was de afgelopen jaren te zien in programma’s van KRO-NCRV, nu maakt ze een uitstapje naar de seniorenomroep. “Het is heerlijk om te werken met de kandidaten die meedoen aan De Nieuwe Lekkerbek“, zegt ze in een persbericht.

Ze vervolgt: “Ze bruisen van de ideeën en hebben er zin in om hun concept de wereld in te slingeren. Daar komt bij dat ik het een enorme eer vind om samen te mogen werken met André van Duin. Echt een project om mijn vingers bij af te likken!’

In De Nieuwe Lekkerbek wordt gezocht naar dé nieuwe eetsensatie van Nederland. Kandidaten presenteren hun zelfverzonnen gerecht aan een jury, bestaande uit Robert Kranenborg, Daan Faber, Ellen Scholtens en Alain Caron.

Ook Janny van der Heijden heeft een rol in het programma. Zij weet alles over eten en geeft uitleg over smaakcombinaties, producten en de geschiedenis van gerechten.

Mensen kunnen zich nog steeds aanmelden voor het programma.

Foto: Stijn Ghijsen, KRO-NCRV

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen