Linda de Mol uitgenodigd als kandidaat Miljoenenjacht

Linda de Mol heeft van de Postcode Loterij wel eens een standaardbrief ontvangen waarin ze wordt uitgenodigd als kandidaat in haar eigen tv-show Miljoenenjacht. Dat vertelt prijsuitreiker Gaston Starreveld in weekblad Story. Bij de loterij kan men niets manipuleren, wil Starreveld er maar mee zeggen. “Niemand heeft ergens invloed op. Ooit kreeg Linda de Mol zelfs een oproep om mee te doen aan Miljoenenjacht. Die heeft ze maar naast zich neergelegd…“, vertelt hij.

Zelf heeft Starreveld ook nog nooit een grote prijs gewonnen. “Ik speel met twee loten mee en het hoogste bedrag dat ik ooit heb gewonnen, is vierhonderdvijftig euro. En het was Marisa die me daarover belde. Het gaat dus niet oneerlijk.”

Wel lag hij twee jaar geleden onder vuur toen de Postcode Loterij hem een hypotheek van vijf ton had verleend voor zijn huis in Heemstede. Hij kreeg het niet rond met de bank. “Dat gedoe over de hypotheek was een storm in een glas water.

Alles is legaal gegaan. Aan Novamedia, de eigenaar van de Postcodeloterij, betaal ik elke maand net zoveel als ik aan de bank kwijt was geweest.”

Het Story-interview met Gaston Starreveld kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen