Jinek-vervanger Nadia Moussaid neemt promo op

Nadia Moussaid heeft voor het eerst een promofilmpje opgenomen om haar nieuwe talkshow Laat op Eén onder de aandacht te brengen. Ze roept mensen daarin ook op om haar te volgen op social media. Dat is te zien op Twitter. Vanwege de zwangerschap van Eva Jinek en het feit dat Jeroen Pauw pas eind september terugkeert van vakantie, mag Moussaid ruim een maand lang een programma maken op de late avond van NPO 1. Ze is inmiddels al begonnen met de voorbereidingen.

Moussaid in het filmpje: “Op deze warme zomeravond ben ik hier op het Westergasterrein iets super spannends aan het voorbereiden, want ik ga namelijk vanaf 6 augustus een eigen latenighttalkshow presenteren: Laat op Eén. Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal gaan kijken.”

Ik heb er heel veel zin in. Willen jullie meer weten over het programma of misschien wel over mij, volgt dan mijn Twitter-account én mijn Instagram-account, en kijken vooral hè, naar NPO 1?

Laat op Eén begint op maandag 6 augustus om 23.00 uur. Het filmpje van Moussaid ziet u onderstaand:

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen