Jeroen van Koningsbrugge woest: ‘Bek houden!’

Geplaatst op ma 30 jul 2018 om 13:00

BN’ers gebruiken hun grote aanhang op social media maar al te graag om bedrijven onder druk te zetten als zij als consument ergens ontevreden over zijn. Zo ook Jeroen van Koningsbrugge. Vandaag was hij flink geïrriteerd omdat zijn vlucht met KLM geannuleerd werd. Toen hij even geen reactie kreeg op zijn vragen, deelde hij zijn beklag met zijn 675.000 volgers. “Hoe kan het dat je vlucht is gecancelled maar je niemand kan bereiken voor hulp/advies?!?! @KLM @WTC_nl“, twitterde hij.

De komediant werd vijf minuten later al beantwoord door KLM. Die wees hem erop dat je op Twitter niet live communiceert met de klantenservice. “Wij hebben zojuist je bericht beantwoord. Dit is geen live chatfunctie. Alle inkomende berichten worden zo snel mogelijk door ons in behandeling genomen en beantwoord. Mocht je verder nog vragen hebben horen wij dat graag.

Als de 56-jarige mevrouw Gina de komediant erop wijst dat KLM op zo’n drukke dag – het is de drukste dag van het jaar op Schiphol – niet iedereen binnen een paar minuten te woord kan staan, reageert Van Koningsbrugge woest.

Gina: “Je zou je kunnen bedenken dat dit de drukste dag van het jaar is en jij, Jeroen, niet de enige passagier bent! Waarom denken BN’ers dat als zij gillen iedereen in de houding springt?

Van Koningsbrugge: “Dat is gewoon de service die ze iedereen bieden. Waarom zijn er altijd knuppels die hun vooringenomen bek niet kunnen inhouden en het ineens hebben over BN’ers?

Gina: “Wow wat een reactie!! Respect is dus ver te zoeken bij je! Knuppel?? Wie ik?? Wist niet dat je dat tegen een vrouw zegt!!!

Van Koningsbrugge: “Inderdaad, gelukkig zie je in dat je een rare reactie gaf en nul respect gebruikte. Knuppels zijn knuppels!

Gina: “Jeetje Jeroen…. wat laat jij je kennen! Beetje jammer.

Van Koningsbrugge: “Excuses aanvaard!

Gina: “Als die ergens hebt gelezen….hou vol die gedachte! Ik reageer nu niet meer op je aangezien dit ook op de tl bij de KLM komt en zij het al druk genoeg hebben met mensen die echte klachten hebben!

Van Koningsbrugge: “Fijne dag! X

Foto: KRO-NCRV
58 Reacties op “Jeroen van Koningsbrugge woest: ‘Bek houden!’”


 1. Tjep

  #TeamGina

 2. Lamberto

  Bagwasher.

 3. Curryworst

  Op tv hangt hij weer de jolige grapjas uit.
  En in interviews begint hij weer te snotteren over zijn alcoholische moeder en een vader die er nooit was.
  Maar in het dagelijkse leven, als het ietsje tegenzit, begint meneer het BN’ertje te foeteren en te tieren.

 4. RT

  Het is wat met die BNN’ers. Bijna allemaal losers. Ze kunnen nooit tegen kritiek en denken dat ze heel wat zijn. Lompe Jeroen.

 5. Tja

  Team Gina tambien.

 6. Roland

  Wat een lompe gast die Jeroen

 7. Wollter

  Jeroen heeft gelijk. Die multinationals denken dat ze alles kunnen maken. Ik heb zelf zo’n soort akkefietje met Marktplaats. Zolang je betaalt zijn ze lief en aardig, maar als je ze nodig hebt geven ze niet huis.

 8. Pjotter

  Wat een HUFTER!

 9. Geen naam

  Hij heeft gewoon gelijk. Hij tweet niets anders dan al die anderen die hun frustratie uiten over bedrijven. Gina gaat er zomaar vanuit dat Van Koningsbrugge denkt dat als hij gilt iedereen in de houding springt. Dat zou dan voor een heel groot deel van de andere twitteraars ook gelden. Hij stelt de legitieme vraag waarom er niemand bereikbaar is voor hulp. Dit doen honderden duizenden via Twitter wanneer het via andere kanalen geen respons komt.

 10. ycheweiz

  @Wollter zeker Kroes

 11. Lucas R.

  @Geen naam

  Neemt niet weg dat Jeroen van K. een ontiegelijke l*l is.

 12. Whitedog

  #TeamGina

 13. Jawel

  Hij heeft gelijk, Gina probeert een makkelijk voetje te halen, oplazeren en blij wezen met de kritiek op een bedrijf dat stelselmatig onderpresteert

 14. Wel een naam

  Geen naam ..Je hebt hele bericht niet eens gelezen.. En zo ja Schatje lees het nog eens,, maar dan goed.

 15. Hijgje Huigstra

  Nare, zelfingenomen gast die wel érg blij met zichzelf is. Blijkbaar kan de “lolligheid” (lees: schijtlolligheid) alleen maar voortduren zolang de camera’s draaien, het klapvee zich ’n muisarm zit te klappen en giechelbekje Linda bijkans de botox uit d’r wallen laat spuiten van het “spontane” lachen.
  Vervelende vent, te veel pretenties en nog onbeschoft ook. Soms komen op twitter de ware smoelwerkjes onverwacht naar buiten.

 16. Wel een naam

  #teamgina

 17. Manju Reijmer

  Toxic witte bn’er met witte privilegeproblemen

 18. Geen naam

  @Wel een naam

  Ha, ja goeie. Je bent het niet met me eens, dus heb ik niet het hele bericht gelezen. Tuurlijk joh. Hij heeft gelijk! Gina is gewoon een dom wicht zoals je ze op MC ook veel hebt. Alles en iedereen die ook maar een beetje bekend is, is superarrogant, denkt dat de hele wereld om hem draait en meer van dat soort huilgedachten. Hou toch op. Hij had een legitieme vraag. Vrijwel iedereen met sociale media verzucht wel eens wat op zijn profiel als er weer eens een bedrijf niet thuisgeeft. Zo ook Van Koningsbrugge, en gelijk heeft hij. Dat er dan vervolgens ene Gina allerlei uit haar breintje ontsproten nonsens op plakt… Tja. Zegt meer over haar niveau en het jouwe.

  PS. “lees het nog eens,, maar dan goed.” Mafklapper.

 19. kees de Vries

  Ik zou er toch zoveel voor over hebben als die eikel eindelijk een van de tv zou verdwijnen. Ben die mafkees helemaal zat.

 20. nic

  Bel het algemene nummer?
  Gebruik die cellen eens.

 21. animo

  dit doen we toch allemaal.

 22. Ron

  TeamJeroen.

 23. Dennis van de Ven

  Nic, gebruik jij je cellen eens. Dat had hij uiteraard al gedaan. Maar ook voor nic geldt: knuppels zijn knuppels!

 24. Folder

  #TeamGina

 25. Pak 'm

  @Ron

  Team Jeroen inderdaad. Niet netjes dat hij deze ontiegelijk domme, vooringenomen koe uitfoetert, maar o zo begrijpelijk. Zoveel stupiditeit, het is een wonder dat ze er telkens aan denkt om in en weer uit te ademen.

 26. Marc Jacobs

  Ja en dit lees je niet bij de Telegraaf bende die in opdracht van KLM dag en nacht Ryannair zit zwart te maken. Zielig stukje vod die Telegraaf en AD. Berichtgeving over de pappa van Meghan, dag en nacht, nou dat is nieuws zeg. Wat een waardeloze journalisten hebben wij in Nederland.

 27. Margrietje

  Fijn dat twitteren

 28. RTL fan

  Go Gina!!

 29. nic

  @ Dennis van de Ven
  Zojuist KLM gebeld. Nemen gewoon op.
  Debiel.

 30. Dennis van de Ven

  Nic, je hebt zojuist gebeld om te checken of ze oppakten toen Van Koningsbrugge 7 uur geleden belde? Shit, en dat noemt een ander debiel.

 31. Bert

  Al die vieze Bners denken dat ze met hun grote mond altijd maar hun zin krijgen en anders brengen ze hun klachten wel via (sociale)media naar buiten. Vetkl*p Paul de Leeuw regelt wel even gratis upgrades voor hem en zijn man, knuffelmarokaan Ajouad El Miloudi dringt voor door voor te wenden dat zijn vriendin zwanger is en paardenaanhangsel Jeroen van Koningsbrugge denkt dat de hele wereld om hem draait. Zodra ze bekend zijn denken ze dat ze privileges hebben deze snotjongens.

 32. Peter

  Wat is belangrijker veiligheid of op tijd vertrekken en nooit meer thuis komen?
  Denk toch na!

 33. jroen

  Gina heeft een punt. Jeroen had daar wellicht anders op kunnen reageren. BN’ers verwachten vaak een voortrekkersrol. En als ze dan iets twitteren met zoveel volgens dan hopen ze toch dat ze net even een streepje voor hebben.

  Als Jeroen zichzelf als voorbeeld ziet (ook in zijn ambassadeursrol voor een goed doel) had hij anders moeten reageren. Of gewoon privé twitteren… Mensen hebben een mening. Vooral als je zelf dit openbaar publiceert zijn er mensen met een mening..

 34. Tee hee

  “BN’ers verwachten vaak een voortrekkersrol. En als ze dan iets twitteren met zoveel volgens dan hopen ze toch dat ze net even een streepje voor hebben.”

  Aannames, meningen, gevoel. Kom eens met feiten, jroen.

 35. Er ist wieder da

  Elke keer als hem zie ben ik ook geïrriteerd…

 36. Barend-Jan Zwartkijker

  #GoGina!! 💪🏼

 37. nic

  @Dennis van de Ven
  Ja, ze hebben nu de piek uren. Als ze 7 uur geleden niet konden opnemen, gaat het nu helemaal niet lukken.

 38. Japio

  Hierbij zeg ik de Mediacourant op. (als dat eens kon …) Het begint mij veel te veel op de roddelrubriek van de krant van Wakker Nederland te lijken.

 39. ed

  Goed gedaan Gina.

 40. ano

  Wat een asociale LUL.

 41. Team Gina

  #teamgina

 42. Lies

  Psst… Van Koningsbrugge. Ga niet zo liggen mauwen man, je kiest er zelf voor om op de drukste dag van Schiphol gebruik te maken.
  Heb je trouwens net als PdL een upgrade geclaimd?

 43. Bg

  Dit soort ‘comedianten’ zijn de grootste chagrijnige arrogante azijnzeikers in de realiteit. Ik schijt op dit soort. En had hem in alle drukte van Schiphol een klap op z’n muil gegeven zodat die zijn hele onnozele bestemming had gemist..

 44. Jordao

  Populaire BNN-érs worden steeds arroganter en vervelender…………

 45. Dennis van de Ven

  @nic

  Ha! Denk je dat ik simpel ben? Ik heb vroeger nota bene zelf telefonisch werk gedaan. En wat denk je? Tijdens de piekuren zijn er meer telefonisten aanwezig dan tijdens de daluren. Blijf proberen, grapjas!

 46. Bg

  …en al die laffe genderneutrale makke schapen die er omheen staan met hun knotje kapsels en met hun laffe smile op hun zgn hetero bek. Hulde voor deze vrouw.

 47. Jordao

  Achter die zg grapperige Koningsbrugge zit vlgs mij een enorme asshole met een grote bek!

 48. Gerard

  @Jordao

  Ben jij ook op Schiphol, dat je achter Jeroen zit?

 49. marina

  Hij kan wellicht niet veel anders dan ’n beetje staan blaten – of iets wat op acteren moet lijken -, kortom zijn enige trucje doen, bij de tig programma’s van de familie De Mol. Door het ‘grote’, helaas op weinig gebaseerde geld, is ook hij kennelijk in zijn eigen sprookje gaan geloven. Jammer, maar hij is echt niet de enige. Uiteindelijk is het toch aan de kijker, die zich al die onzin tot in den treure allemaal voor laat schotelen.

 50. Ernst

  Misschien niet netjes maar zelf ook al een paar keer te maken gehad met deze meest arrogante luchtvaartmaatschappij. Ze hebben er daar geen idee van dat hun bestaan dankzij de klanten is. Hooghartigheid ten top daar.

 51. Godefroy France

  Je kunt er bij dit soort op wachten, in het begin zijn ze meestal goed, spontaan en talentvol, na enkele geslaagde sketches worden ze applausgeil, daarna verwaand, krijgen de criticasters de wind van voren bij zoveel onkundige vragen, standaard beginnen ze zich verheven boven het volk te voelen, dit soort nepartiesten en slechte acteurs, gaan samen klitten, vooral in de linkse hoek, zelfs indien zonder werk, elke avond in de links/islamknuffelende deugprogramma’s, daarna de onvermijdelijke hoogst behaalbare bekroning zij treden toe tot het gilde der BNNrs, how low can one go, braaksel all over the place bij het aanschouwen van deze patsers,,,, de onbenulligheid is stuitend, het wordt alleen maar erger, aanstellers, nietsnuttende moeilijk kijkende azijnpissers brbrbrbrbrbrbrbrbrb

 52. dynamische dennis

  @Godefroy France

  Haha, de jaloezie druipt eraf.

 53. Miriana

  Snap niet dat dit zich bn er noemt
  Vindt die programma waarin die gast zit te zielig om naar te kijken
  Krijg er spontaan kotsnijgingen van
  En dan niet alleen van Jeroen
  Maar van heel het kleuterklasje

 54. SOLANGE

  Jeroen denkt dat hij grappig is…… zum kotzen deze clown

 55. Annemiek

  Jeroen 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

 56. Sven L.

  Tja.. hoogseizoen + mensenwerk = recept voor foutjes. Kan bij elke maatschappij gebeuren. KLM is overigens nog een van de betere, dus niet piepen.

 57. BRAAK

  Arrogante kwal.

 58. jdj2050

  Bn-ers zijn ook gewoon mensen. Jeroen reageert zich af zoals zovelen doen als het tegen zit. Heeft toch geen zak te maken met zijn BN- er status?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.