Bovenlijf Martijn Krabbé groot in het nieuws

Na Erland Galjaard heeft nog een bekende man van middelbare leeftijd zijn bovenlijf op Instagram geplaatst: Martijn Krabbé. De RTL-torso is inmiddels opgepakt door meerdere nieuwssites. Dat is te volgen op de computer. Krabbé is op vakantie in New York en heeft zich voor een raam halfnaakt laten fotograferen. “Ik ben een Instagram-model! Met drie push ups per dag en twee crunches kan jij dit ook bereiken! #youcandoit Hele goede Bourgogne helpt ook. 😂“, twittert de presentator.

Inmiddels gaat het online bijna nergens anders meer over. ‘WTF: ophef over toplessfoto Martijn Krabbé’, kopt RTL Boulevard. En het AD: ‘Verwarring over gespierde torso van presentator Martijn Krabbé.’

Tv-gids Televizier spreekt van een ‘ongelooflijke transformatie’ en 100% NL rekent op veel clicks: ‘ZIEN: Martijn Krabbé showt gespierd bovenlijf!’.

Het nieuws is dat Krabbé veel complimenten krijgt, maar ook kritiek. Zo geloven veel mensen niet dat dit het echte lijf van de presentator is.

Zijn 12-jarige dochter springt voor Krabbé in de bres: “Mijn papa is gespierd en heeft het allemaal zelf gedaan. Dus voor alle haters: ga zelf elke dag rennen, naar de gym en op dieet blijven. Mijn papa heeft het allemaal zelf gedaan.

Lees ook: Eva Jinek plaagt ‘fitboy’ Erland Galjaard (20 juli)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen