Fons van Westerloo weet zeker dat Voice naar SBS gaat

Fons van Westerloo, die zowel de directeur van RTL als van SBS is geweest, ziet The Voice of Holland hoe dan ook op een gegeven moment van RTL 4 naar SBS 6 verhuizen. “Dat weet ik zeker“, zegt de televisiekenner vandaag in De Telegraaf. The Voice of Holland is de grootste hit van RTL 4, maar tegelijkertijd een productie van SBS 6-eigenaar John de Mol. “Hij is nu honderd procent eigenaar van de zenders, waarom zou hij RTL nog groot maken? Het wordt spannend.

De Mol haalt allerlei RTL-sterren binnen bij SBS. Na Johnny de Mol en de mannen van VI gaat nu ook Gordon over. “John haalt heel RTL leeg. Hij moet een zender van de grond zien te krijgen. Of het verstandig is, is de vraag.

Bij het AD vervolgt hij: “Gordon is niet de laatste die bij RTL wordt weggehaald. De Mol is echt nog niet klaar. Linda de Mol volgt ook nog wel. Deze zet is begrijpelijk, maar zeker als hij zijn zender op de kaart wil krijgen, moet je ook uitkijken naar nieuw jong talent. Anders krijg je toch weer het verhaaltje van oude wijn in nieuwe zakken.

De Telegraaf denkt dat Gerard Joling Gordon best eens zou kunnen volgen naar SBS 6. Daar heeft Joling in het verleden immers jarenlang gewerkt.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen