Dennis Schouten trots dat hij PowNed uit slop haalt

Geplaatst op di 31 jul 2018 om 14:00

Dennis Schouten is er trots op dat zijn zesdelige serie Dennis in Albufissa zo’n grote hit is op het YouTube-kanaal van omroep PowNed. Dat laat hij weten aan het AD. Dennis in Albufissa doet het veel en veel beter dan de andere filmpjes van PowNed, terwijl de omroep er kennelijk niet echt veel vertrouwen in: de presentator moest de helft van het programmabudget – 4.000 euro – zelf betalen als hij zo graag wilde draaien. Nu laat het televisietalent zijn werkgever een poepie ruiken.

Het was hard werken, maar het was het waard, zegt Schouten. “Ik heb het mijzelf niet makkelijk gemaakt, want ik was daar alleen met een cameraman. Voor een redactie of regisseur was geen budget.

Nu is hij vooral trots. “Ik heb laten zien dat ik een grote doelgroep kan bereiken. De serie is beter bekeken dan andere items.

Wat vond PowNed ervan? “Alleen bij de omroep waren ze bij het zien van de eerste aflevering wat kritisch. Ik moest wat dingetjes veranderen.

Hij heeft zijn collega’s nog niet gesproken. “Ik ben vannacht pas thuisgekomen. Mijn stem is nog helemaal schor van de laatste avond. Dat gesprek komt nog wel.

Lees ook: Dennis Schouten scoort hit met zelf betaalde realityserie (gisteren)

Foto: PowNed
17 Reacties op “Dennis Schouten trots dat hij PowNed uit slop haalt”


 1. Bert

  Als je als omroep voorbij wordt gestreefd door je eigen personeel, moet je je maar eens gaan afvragen wat je nog toevoegt…

 2. hendrik

  Een programma wat totaal niets brengt .

 3. anoniem

  Tja, een Youtube kanaal.. Waar blijft verder alle subsidie?

 4. imade

  Denkt die dennis schouten echt werkelijk dat hij zijn omroep heeft gered? :’)
  Daar gelden TV kijkcijfers, geen geF5 via VPN op een youtube kanaal!

 5. Hendrik

  Velen kijken alleen nog voor Dennis, de rest van die gasten zijn vreselijk slecht… Dennis is gewoon een boerke net als ik, geen gelul, recht voor zijn raap.

 6. Keesjan Kabaal

  Die gasten bij die omroep hebben allemaal iets met hun stem, die blonde vent lacht als een Hyena, die kakker klinkt als een drooglopende brommer, dat ene wijf klinkt zo bekakt en nasaal dat ik er diarree van krijg en die boer is niet verstaan. Nog wel het minst erg als je het mij vraagt.

 7. boer zonder land

  Een mens met normaal verstand kijkt niet naar dit soort programma`s.

 8. jajaja

  hahaha, zelf betalen terwijl zijn bazen tonnen verdienen?

 9. Laniakea

  PowNed ging Hilversum veranderen. Dit is gelukt, maar helaas is de omroep ook onderdeel van de Hilversumse cultuur geworden.

  PowNed heeft met een volstrekt eigentijdse benadering van met name politieke mensen, wel degelijk veel verandering teweeg gebracht.

  Maar tegelijkertijd verdienen de topmensen van PowNed gigantische bedragen voor bijna nietsdoen. Want want komt er nu werkelijk nog van de band rollen? Dit programma is licht in de duisternis? Dat is dan wel erg treurig, want iedere beetje verslaggever kan een leuk filmpje maken in het zon-zee-zuip-en-seks-oord Albufeira. Lekker makkelijk.

  Dat hij zelf geld moet inleggen terwijl zijn leidinggevenden ruim 2 ton per jaar verdienen, dat is natuurlijk niet uit te leggen.

 10. Bart

  Bij het zien van de eerste aflevering waren ze bij de omroep wat kritisch en moest hij dingen veranderen? Hebben ze wel een goed maar de rest van de programma’s gekeken? Wat een flauwekul. Dennis wegwezen bij die omroep en snel. Je komt wel ergens terrecht. En zo zie je maar. Een regisseur, productie en reactie meiden zijn met locatie programma’s helemaal niet altijd nodig. Stiekem misschien wel helemaal nooit.

 11. Snoepsoes

  Je moet maar durven. Zelf woekermiljonair en dan van een werknemer een eigen bijdrage te vragen. Ik hoop dat een andere omroep hem een volwaardige baan aanbiedt. Deze jongen heeft panache en doorzettingsvermogen.

 12. Jan v/d Plas

  PowNed het stelletje grootste tyfushufters ooit op de NL-se tv, nou ja vroegah want daar zijn die vuile zakkenvullers die Hilversum wel eens even zouden gaan veranderen niet eens meer te zien. Wat een vies-vuil-goor-achterbaks-gajes is dat zeg!!!!!!!!!!!!

 13. Simon

  POWNED moet maar opgeheven en Dennis komt wel weer aan de bak. Hij kan een mooi vervolg gaan maken over het landleven met die boertjes van koe Bertha 48.

 14. Flip de Beer

  Leuke gast voor M!

 15. Meneer Kaktus

  Heeft de arbeidsethos van Meneer Kaktus. Die komt er wel.

 16. Joop55

  Joop55 wordt trots wanneer Den Haag de NPO van PowNed af helpt.

 17. Wouter

  Iedereen weet toch waarom PowNed bestaat. Zakkenvullen van de 2 bekende heren die flink cashen. Tja grof budget en dan minimaal uitgeven aan programmering zodat je jezelf flink wat belastinggeld kan toestoppen is heerlijk. Nu het nieuwe niveau, presentator betaald productie 50% zelf.. oftewel presentator + cameraman is gratis en toch kijkertjes. Nog meer cashen!!1! Denk maar niet dat Dennis nu een bedrag toegestopt krijgt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.