Busbedrijf Utrecht laat Bert Kranenbarg bij halte staan

Geplaatst op Wed 18 Jul 2018 om 13:45

Bert Kranenbarg, de middagspits-dj van NPO Radio 5, heeft dankzij Syntus Utrecht een ongelooflijk vervelende avond achter de rug. Het busbedrijf liet hem gewoon bij de halte op Station Amersfoort staan. Dat zegt de presentator op Twitter. Kranenbarg is elke werkdag tussen vier en zes ‘s middags te horen op de radio. Kennelijk heeft hij gisteren na zijn werk nog allerlei dingen gedaan, want hij kwam pas na 23.00 uur aan in Amersfoort. Daar kwam hij voor een vervelende verrassing te staan.

Hoewel hij een radiopresentator van de NPO is, had busdienst Syntus Utrecht gewoon lak aan hem. Hij twitterde om 23.45 uur: “Fantastische busdienst in Amersfoort van Syntus Utrecht. Lijn 3 laten vervallen bij station, terwijl chauffeur lijn 5 zegt dat die zo komt. Laten uitzoeken wat er aan de hand is. Komen er twee bussen lijn 3 zonder binnenverlichting, kachelen gewoon door! M’n vrouw komt me zo halen.

Daarna bleef het even stil en reed Kranenbarg met zijn vrouw naar huis. Vanochtend kwam Syntus terug op zijn klacht: “Dat klinkt niet bepaald fantastisch… Op welke halte stond je te wachten en wat was de geplande vertrektijd van de bus? Dan kijk ik even voor je na wat hier fout ging.

Kranenbarg: “Station Amersfoort, lijn 3, zou vertrekken om 23.12 uur.

De busdienst daarop: “Ik heb het even nagekeken. Volgens het systeem waren er problemen met de bus en is deze ongeveer 23 minuten later vertrokken dan gepland. Excuses voor het ongemak!

Het is extra vervelend voor Kranenbarg, omdat hij door de huidige intekenperiode bij de NPO al niet helemaal lekker in zijn vel zat.

Foto: Jasper Zwartjes, KRO-NCRV
14 Reacties op “Busbedrijf Utrecht laat Bert Kranenbarg bij halte staan”


 1. Lodewijk

  Ja dat komt dagelijks een paar honderd keer voor Bertje, je leest dat natuurlijk niet omdat zoiets onbenulligs geen nieuws is. Privatisering noemen we dat, zogenaamd lage prijzen en goede service hahahha. Allemaal mogelijk gemaakt door het politieke kartel waar JIJ en je huftertjes van NPO zo reclame voor maken, die Bertje toch. Trouwens eens een programma maken over hoeveel mensen sterven in dit keigave land door de privatiseringen in zorg en ziekenhuizen zijn er ook honderden. Maar zolang de aandeelhouders van VVD, D’66 en CDA huizen tevreden zijn houden wij bij NPO onze mond, die Bertje toch.

 2. Remi

  ‘Hoewel hij een radiopresentator van de NPO is’ …

  Ja, en dat is wat het zo pijnlijk maakt.
  Onbegrip maakt zich van mij meester.
  Nooit mag een NPO Hotshot een bus missen, echt niet.
  Kamervragen aub !

  Je vraagt je trouwens af wat zo’n gevierde presentator uitvogelt op de werkplek tussen de tijd dat z’n dienst er op zit, ergens laat in de middag, en het moment dat-ie eindelijk een bus naar huis pakt. Uren later.

  Een beetje rondhangen met stagiaires / produktiemeisjes denk ik dan.
  Bert had geen enkele haast om thuis te geraken ;)

  Het is een vreemd wereldje, dat media wereldje.

 3. BEUK DE BOOM

  De meeste bussen rijden op tijd. Dat weet Bert ook.

 4. Eindbaas

  Hij ziet er uit als een maniakale grafrover met die grijns van hem. Wat een porem.

 5. Rien

  Ja hoor eens het heet openbaar vervoer, maar service hoef je in het geheel niet te verwachten. Hier hebben ze het ov-bedrijf hernoemd in bravo, maar dat het beter boe kunnen zijn. Als je daar klaagt zeggen ze dat je bij de ovchip organisatie moet zijn. En daar, u raadt het al, wijzen ze de andere kant op. Dit soort bedrijven zijn totaal vergeten dat service dienst-verlening aan je klanten is.
  Overigens heeft het grootste deel van iha grote bedrijven gewoon sch*t aan de klant. De klant is koning is iets van vroeger.

 6. Herrie

  Het ov is slecht…. ik deed zondag 11/2 uur over 18 kilometer naar Utrecht ik woon in de randstad. Moet voor dat stukje 2x een bus en 1x de trein en dan moet je nog blij zijn dat de trein rijdt.Echt belachelijk…..

 7. Marc

  Wie bij Mediacourant heeft dit beoordeeld als relevant nieuws ?

 8. Fox Mulder

  Zou ‘m ook laten staan. Vuilnisman mag deze zak ook mee!

 9. critikast

  Was het gezellig in club Private Bert ?

 10. tim

  tja jammer, reis eens vaker met openbaar vervoer dan weet je: dat hoort erbij. Dagelijks hebben veel mensen vertraging en die zeuren al lang niet mee. We hebben allemaal medelijden met je. neem dan de auto en ga in de file staan of verhuis.

 11. Steef

  Ach gut. Welcome to the real world waar t gepeupel iedere dag te maken heeft met bussen niet of niet of te laat rijden.

  Huilie bertie.

 12. Tim H

  Ach, bij het OV staken ze sowieso meer dan dat ze werken.

 13. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Waarom klagen Bert? Je vrouw haalde je toch op? Waarom in eerste instantie kiezen voor een bus als je ook met je vrouw mee kan?

 14. Joop55

  Bert heeft een nacht gedaan op de autoweg, wat is daar voor 1 keer zo mis mee?
  En anders: bel een taxi, case closer. Next.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.