BNNVARA houdt Ranking the Stars graag in huis

BNNVARA houdt de BN’er-show Ranking the Stars graag in huis, ook als presentator Paul de Leeuw straks verhuist naar RTL 4. Dat heeft de omroep laten weten aan RTL Boulevard. Het is niet ondenkbaar dat Ranking the Stars vanwege de vele kritiek uit politiek Den Haag stopt bij de NPO en met De Leeuw meeverhuist naar RTL. Daar lijkt BNNVARA echter anders over te denken. “BNNVARA houdt zelf veel van Ranking the Stars, en het draagt ook altijd bij aan het bereik van NPO 3.

Eerst begint vanavond een gloednieuw seizoen met Paul de Leeuw aan het roer. Hij wordt vergezeld door zijn vaste maatjes Patty Brard en Richard Groenendijk en een hele keur aan BN’ers.

We gaan nu eerst van start met acht nieuwe afleveringen, met Paul als presentator, van zondag 15 juli tot en met zondag 2 september. Daarna liggen de opties open“, aldus BNNVARA.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade vindt dat Ranking en De Leeuw onlosmakelijk verbonden zijn, al werd het programma in het verleden ook weleens gepresenteerd door het duo Sophie Hilbrand en Sander Lantinga.

Bade: “Ik vind dat Paul het gewoon moet doen en dat het anders klaar is.

Merkwaardig genoeg vergat Bade aan De Leeuw zelf te vragen naar de toekomst van het programma.

Foto: BNNVARA, Amy van Leiden

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen