Beau vond zelffelicitatieweek Humberto Tan ‘misplaatst’

Geplaatst op Sun 15 Jul 2018 om 14:00

RTL 4-ster Beau van Erven Dorens heeft met kromme tenen gekeken naar de zelffelicitatieweek waarmee Humberto Tan afscheid nam van RTL Late Night. Dat zegt de presentator dit weekend in Volkskrant Magazine. Eigenlijk vond iedereen behalve Humberto Tan die zelffelicitatieweek behoorlijke ijdeltuiterij. Avond aan avond werd de presentator overladen met complimenten door special guests en zongen willekeurige artiesten speciale liedjes waar de presentator om moest huilen.

Van Erven Dorens vond het ook niet om aan te zien. “Kijk, ik heb ook met verbazing naar die afscheidsweek gekeken en daar niks van begrepen. Want waar gaat het nou in godsnaam over? Je maakt jarenlang een show, en op een gegeven moment is die niet meer succesvol, en dan ga je een week lang feestvieren. Vooral dat toezingen door André Hazes jr. waar Humberto emotioneel van werd. Natuurlijk huil ik ook veel op televisie, maar dit was gewoon misplaatst.”

Die zelfverheerlijking had Van Erven Dorens nooit toegestaan. “Ik had het sowieso geweigerd. Ik heb mijn portie gehad. Ik vind het interessant wat ik doe, maar ik zie mezelf niet als god’s gift to television.”

Overigens liet Van Erven Dorens deze kritiek vorige maand ook al horen in VI Oranje Blijft Thuis. Hij gaf toen aan dat hij de ‘Humberto-verheerlijking’ te ver vond gaan.

In die uitzending pakte hij Wilfred Genee ook aan om de ‘harteloosheid’ van hem en zijn collega’s. Cabaretier Youp van ‘t Hek moest er in zijn column vervolgens weer hartelijk om lachen dat iemand van Boulevard zich ineens opwerpt als ‘fatsoensrakker’.

Van Erven Dorens: “Ja, Youp, Youp, Youp. Ik vind dat hij echt een beetje over the hill is. Ik kan af en toe wel om hem lachen, maar het zijn zoveel open deuren die worden ingetrapt.

De presentator vertelt in de krant ook nog dat hij het een teleurstelling vond toen Erland Galjaard hem passeerde voor de opvolging van Tan, maar dat dat vrij snel als een soort bevrijding voelde.

Het Volkskrant-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
39 Reacties op “Beau vond zelffelicitatieweek Humberto Tan ‘misplaatst’”


 1. Barend-Jan Zwartkijker

  Beau is een lachwekkende opper-kakker. Heerlijke TV met hem.

 2. Gerard

  Nou , wat ben IK blij dat we die kwijlebal niet elke avond op tv krijgen. Pfff. Zelden zo’n zelfingenomen kwijl tegengekomen.

 3. Japie

  Helemaal mee eens, was tenenkrommend, zelfs die paar minuten dat ik gekeken heb.

 4. Sander

  Beau zegt ook tegen bijna alles ja. Ik kan me het zesde zintuig nog herinneren. Hoe diep kun je zinken.

 5. Manuel

  Beau is een oppervlakkige luie lichtgewicht. Zoiets als Sanne Wallis de gek, etc. Moet gewoon zijn oppervlakkige goedkope tv shit blijven doen. Meer niet.

 6. Paul

  Ach Beau, met je grote muil overal en nergens, wie is nu geinteresseerd in jouw mening ?

 7. zondag

  Beau stelt helemaal niks voor, alleen heeft hij dat zelf helemaal niet door geloof ik.

 8. Nellie

  Wie is nu bezig met wat Beau ergens van vindt. Niet te geloven dit.

 9. Bart

  Hij heeft helemaal gelijk. Het was tenenkrommend die week.
  Beau had de presentator (of een van de presentatoren) moeten worden van de nieuwe late night op RTL4. Wat Galjaard voor reden heeft gegeven slaat nergens op. Dat Beau het niet is geworden is gewoon een ego dingetje voor Galjaard. Het gros van de reacties van kijkers pleite voor Beau op die late night plek en niet Humberto of iemand anders. Dat had Erland gewoon moeten doen. Komt nog wel goed in de toekomst denk ik.

 10. Ron

  @Bart, denk dat Beau heel wat minder fans heeft dan jij denkt. Soort overjarige puber die me mateloos irriteert. Denk dat velen er zo over denken.

 11. 2018

  @Ron, ja een overjarige puber die wel erg veel kansen krijgt op tv. Terwijl het een nitwit van jewelste is waar niemand wat aan heeft. En nee, ik wil Beau helemaal niet op wat voor prominente plek ook. Ooit. Gewoon een zichzelf ontzetend overschattende vervelende en vooral zelfingenomen man is het ! Donder toch eens op met die vent !

 12. K

  Grote namen die afscheid hebben genomen zoals Paul van Vliet daar heb je niemand over gehoord…en dan neemt Tan afscheid..zeer ongepast en droevig zoals dat door de strot is gedrukt…die gene die daar verantwoordelijk voor is moet zich de ogen uit de kop schamen.

 13. Soap

  Tan heeft vooral zichzelf voor gek gezet. Kan mij dat schelen. Domme zichzelfoverschattende man.

 14. Bart

  @Ron Aan de reacties vorig jaar op RTL LN te zien niet.

 15. Mieke

  Beau zeg eerlijk als die Galjaard nog directeur was geweest had je dit ook zo gezegd en niet in mindere maten als voorheen ……want dan staat jou baantje ook op de tocht !!! En ja ik vind jou verfrissend op de tv maar verlaag je niet tot eeuwig boulevard is toch geen niveau voor jou okee .

 16. TurMaroc

  Beau – de wannabe kakker

 17. Harry

  Dionne zal trots geweest zijn op der vriendje Tan. De rest van Nederland heeft hem vooral smakelijk uitgelachen.

 18. Rubicon

  Ik had het sowieso geweigerd. Ik heb mijn portie gehad. Ik vind het interessant wat ik doe, maar ik zie mezelf niet als god’s gift to television.”-de man heeft zelfkennis. goed bezig laatste jaar. Doorzetter. Gaat goed komen. Late night bij sbs vanaf sept 2019

 19. Hans

  Laat Tan nu met rust het is genoeg geweest. kijk naar jezelf !

 20. Me

  Beau ga toch naar SBS , het afvoerputje voor verwelkte B-sterretjes.

 21. Anouk Smllers

  Het was te walgelijk voor worden! Vooral die vrouw op de 1e rij wat een stumpert is dat!! Ineke je bent om te kotsen!!

 22. Maurice

  Het gaat niet om of Tan of Beaubeau mag, maar om een hele week ijdeltuiterij afscheid terwijl Tan zijn eigen glazen ingooide. Mr. Nice guy viel door de paste dure dubieuze prominent stoel en krijgt dit als afscheid? Schaamteloze ijdeltuiterij, man man man. Ik heb niets met beide, maar een week egotripperij vind ik erger dan dat gebral van Beau.

 23. Bart

  @Rubicon Helemaal eens! Dat zou zeer verdiend zijn.

 24. Tierelantijn

  Dat zo’n Volkskrant magazine zo’n nitwit als die Beau uberhaupt de ruimte geeft. Die man is toch helemaal niets.

 25. Deadly Viper

  Jaloers dat hij geen late night show krijgt.

  Kan hij ook niet. RTL Summer Night was tenenkrommend slecht.

 26. Bart

  @Deadly Viper Het was beter dan met Tan. Het werd ook beter gewaardeerd.

 27. J

  De druiven zijn zuur bij dit jankende corpsballetje omdat dat programma volkomen terecht niet naar hem is gegaan.

  Want dat bleek vorg jaar wel toen zijn kijkcijfers al heel snel naar een bedenkelijk niveau kelderde.

 28. anymousin

  Van je collega’s moet je het maar hebben. BAH.
  Beau de opper-flopper. Daar zullen we het maar even niet over hebben.

 29. Klaas

  Als presentator van een aftakelend programma moet je wat! Een collega afzeiken bijvoorbeeld.

 30. Deadly Viper

  @Bart wie zegt dat?

  Paar anonieme sukkels op internet? Of die dikke trut van het AD?

  De kijkcijfers waren in elk geval lager dan Late Night.

 31. Vrede

  Goede kerel. Geeft vaak zijn mening(ook over Gosschalk) en dat siert hem.

 32. Ron

  Helemaal eens met Beau, het was een wanstaltige aanfluiting, al was het concept van zo’n verrassingsweek wel weer leuk, zowel voor de kijker als de presentator. Dus daar zouden ze wel iets mee moeten, maar dan met Tan natuurlijk.

 33. Tss

  @ TurMaroc
  Sun 15 Jul 2018 om 15:30
  En wat ben jij dan wel? een Bekke schijter of een nest bevuiler!

 34. julske

  Beau, je sprong in een vuile gracht, dat maak je nog geen goede presentator. Ik had je hoog ingeschat, maar je bent ook verbitterd, om achter de rug van je Collega een mes te steken. Maar ik ben blij, en gelukkig dat je gepasseerd bent , wat Tan grootgemaakt heeft, is alleen op zijn lijf geschreven. Niemand kan hem evenaren, en wederzijds, hij jou ook niet. Als die man zijn (zelffelicitatieweek) , boeiend vindt, dan moet je hem in zijn waarde laten. Je hoeft niet op jaloers te zijn, ieder zijn ding Beau. Jij bent ook zo een huilebak, maar men laat je in jouw waarde. Marieke en Beau zijn Nep, allebei wilden graag de plek van Humberto overnemen.

 35. Freddie

  Totaal met Beau eens. Het was teveel en totaal misplaatst om op deze manier afscheid te nemen. Dat heb ik Mies Bouwman en Willem Duijs niet zo zien doen om even maar over een paar grootheden te praten.

  Verder Beau is geweldig en vind zichzelf uit. Durft te zeggen dat hij onderaan de ladder heeft gestaan en dat JdM hem niet meer zal bellen. Dat getuigd van zelfinzicht en hij heeft echt leuke programma’s zoals 5 days, 5 jaar later, amsterdam project. Hij levert echt wat goeds af, vooral wat inhoudelijker dan enkel blvd.

 36. Bart

  @Deadly Viper De kijkcijfers waren structureel hoger. Jij bent zelf net zo’n anonieme sukkel. Die trut van het AD heeft in elk geval verstand van media. Dat kunnen we van jou niet zeggen.

 37. julske

  Meneer Bart denkt aan uw hart, niet boos worden om kijkcijfers. Die Bn “ers verdienen hun geld, en wij zijn de arme klagers, en bekvechten over wie meer kijkcijfers heeft, en wie niet. tegenwoordig zijn kijkcijfers niet belangrijk, zovelen zitten op you tube, nemen ook alles op, en zappen geregeld weg als een programma niet boeiend, of interessant is. laat robotten de mensen vervangen, dan houdt alles op, dan zijn wij allen gerust.

 38. Marijke

  Ik ben dol op Beau. Noem me maar naïef, maar hij komt als een van de echtere RTL-sterren op me over.

 39. julske

  Ik heb liever Twan, dan Beau, hij is onbetrouwbaar, en jaloers op Twan, omdat hij de kans niet kreeg, om RTL LN te presenteren. Hij voelt zich gepasseerd, en dat kan hij niet uitstaan. Beau ik wil graag van je weten, als Tan een ziekte onder de leden had, zou je dat ook willen overnemen. Ga erover peinzen wat ik je daarmee wil zeggen Beau

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.