Veronica bevestigt talkshowtitel Veronica Inside

Johan Derksen heeft al twee keer verklapt hoe Voetbal Inside gaat heten na de verhuizing naar Veronica – vorige week in Jinek en gisteren in De Coen & Sander Show – maar pas vandaag wil de zender de naam bevestigen: Veronica Inside. Dat is te lezen in een persbericht. Veronica heeft bewust gekozen voor deze naam, omdat de initialen VI daarmee in stand blijven. Ze staan immers bekend als ‘de mannen van VI’. “Bekende initialen dus voor de vele trouwe fans van het uitgesproken trio.”

Wilfred Genee in een video bij het persbericht: “We zaten vorige week bij Eva Jinek en de voorwaarde was eigenlijk dat we niet bekend zouden maken hoe het nieuwe programma zou gaan heten op Veronica. Dat is niet helemaal gelukt, maar we kunnen het nu eindelijk officieel gaan mededelen. Dat betekent dat het gewoon VI blijft.

Derksen was zich bij Jinek van geen kwaad bewust, zei hij gisteren op Radio 538. “Nou, dat was een geheim, maar dat wist ik niet. Dat moeten ze mij dan wel vertellen. Ik werd gebeld door een redactielid van Jinek en die vroeg mij: ‘Hoe gaat het programma heten?’ Dus ik zeg: ‘Veronica Inside.’ Meteen was iedereen helemaal in de stress. Je hebt het niet van mij, maar het gaat inderdaad Veronica Inside heten.

Veronica Inside begint op 10 augustus bij Veronica. Net als bij RTL 7 zal het programma bij Veronica elke maandag en vrijdag worden uitgezonden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen