Veronica bevestigt talkshowtitel Veronica Inside

Geplaatst op Tue 12 Jun 2018 om 10:25

Johan Derksen heeft al twee keer verklapt hoe Voetbal Inside gaat heten na de verhuizing naar Veronica – vorige week in Jinek en gisteren in De Coen & Sander Show – maar pas vandaag wil de zender de naam bevestigen: Veronica Inside. Dat is te lezen in een persbericht. Veronica heeft bewust gekozen voor deze naam, omdat de initialen VI daarmee in stand blijven. Ze staan immers bekend als ‘de mannen van VI’. “Bekende initialen dus voor de vele trouwe fans van het uitgesproken trio.”

Wilfred Genee in een video bij het persbericht: “We zaten vorige week bij Eva Jinek en de voorwaarde was eigenlijk dat we niet bekend zouden maken hoe het nieuwe programma zou gaan heten op Veronica. Dat is niet helemaal gelukt, maar we kunnen het nu eindelijk officieel gaan mededelen. Dat betekent dat het gewoon VI blijft.

Derksen was zich bij Jinek van geen kwaad bewust, zei hij gisteren op Radio 538. “Nou, dat was een geheim, maar dat wist ik niet. Dat moeten ze mij dan wel vertellen. Ik werd gebeld door een redactielid van Jinek en die vroeg mij: ‘Hoe gaat het programma heten?’ Dus ik zeg: ‘Veronica Inside.’ Meteen was iedereen helemaal in de stress. Je hebt het niet van mij, maar het gaat inderdaad Veronica Inside heten.

Veronica Inside begint op 10 augustus bij Veronica. Net als bij RTL 7 zal het programma bij Veronica elke maandag en vrijdag worden uitgezonden.

Foto: SBS
11 Reacties op “Veronica bevestigt talkshowtitel Veronica Inside”


 1. Tom

  VI = 6

 2. roos

  wilfred wat is er met je neus .

  Wilfred je nieuwe naam is vanaf vandaag

  Neusie
  of
  badneus

 3. Joop55

  Anja is geil.

 4. SOLANGE

  Was weer een leuke uitzending en wat Derksen zegt over Tan ..helemaal waar…

 5. Japie

  Daar is over nagedacht zeg!!
  Helemaal eens met Solange,Derksen was topfit.

 6. Flip de Beer

  Leuke naam, maar M is leuker.
  Wat vinden jullie?

 7. rokje

  badneus

  is 100% o.k.

 8. Marjolijn

  VI. Trieste mannen.

 9. Dorus

  Hoe is die Dercksen op tv terechtgekomen? Begrijp helemaal niet wat die man op de buis doet eigenlijk. Gewoon een domme idioot.

 10. piet

  DORUS de naam Derksen schrijf je zonder C .
  Over domme idioten gesproken……….

 11. Mark

  Ze hadden het ook Voetbal Infantiel kunnen noemen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.