Na Gordon Gaat Trouwen mogelijk Rogier Gaat Trouwen

De Leidse horeca-ondernemer Rogier van der Linden komt mogelijk met een eigen tv-show waarin hij op zoek gaat naar een geschikte partner. Dat vertelde hij vrijdagavond in RTL Late Night. Van der Linden haalde de finale van Gordon Gaat Trouwen, maar Gordon besloot om niet te trouwen. Nu komt de horecaman mogelijk met een soortgelijk programma. “Ik ben er wel voor benaderd. Er zijn een paar partijen die mij benaderd hebben of ik iets voor televisie wil doen“, aldus de onbekende Nederlander.

Zou het dan echt gaan om Rogier Gaat Trouwen? “Ja. Ik moet er nog even rustig over nadenken, maar ik sta er voor open en dan ga ik het rustig bekijken en bespreken. Dan gaan we zien wat er gaat gebeuren. Er komt zo veel op me af.”

Inmiddels heeft Van der Linden aan zo’n beetje ieder medium een interview gegeven: aan de ene na de andere krant, aan RTL Boulevard, aan RTL Late Night, aan Shownieuws. Zijn boodschap is dat hij Gordon niets kwalijk neemt. “Het deed pijn, maar ik ben heel erg blij met de keuze die hij gemaakt heeft.”

Het doet pijn, maar het was wel het juiste gevoel. Ik had ook die twijfel, hij had die ook en bij twijfel moet je oversteken. Hij merkte die twijfel al en ik ben heel blij dat hij voor mij de keuze heeft gemaakt om me niet te vragen, want anders had ik inderdaad ja of nee moeten gaan zeggen. We zijn zo intensief met elkaar omgegaan en die twijfel proefden en voelen we allebei.”

Nu is het dus de beurt aan de horeca-ondernemer om een man te zoeken. “Ik heb heel veel reacties. Mijn Instagram wordt overspoeld met berichten en aanzoeken.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen