Scheulderman gaat onder auto liggen: passanten woest

Antoinnette Scheulderman is zojuist in Amsterdam tien minuten lang onder haar auto gaan liggen. Het leidde tot boze reacties van passanten. Dat twittert de sterjournalist, bekend van LINDA, DWDD en Volkskrant-interviews waarin ze Isa Hoes vraagt of ze een droge vagina heeft en Neelie Kroes of ze nog seks heeft. Scheulderman zorgde voor een hele scène op straat. “In chique Amsterdamse straat: pion onder m’n auto, lig tien minuten op natte straat om ding eronder uit te wrikken.”

De vrouw van Gijp-auteur Michel van Egmond is vrij omvangrijk, dus ze lag nogal in de weg. Daar werd ze op aangesproken. “Gekanker van bakfietsen dat ik straat blokkeer.

Toen Scheulderman de pion had losgewikt, begon ze het ding ineens door de straat heen te gooien. Daarbij beschadigde ze bijna een auto, tot grote schrik van de bestuurder. “Als het ding los is en ik hem aan de kant gooi, gaat een raam open: ‘Hey, pas je op voor m’n auto!’ Geen poot uitsteken maar wel dat.

Gelukkig is de rust weer teruggekeerd in Amsterdam. Wel is de Rotterdamse Scheulderman nog steeds erg boos. “Zo onaardig en zo arrogant, zo zat van mensen op zulke momenten. Wonen in een van de welvarendste buurten van Nederland en alleen maar aan ikke-ikke-ikke denken.

Prominente Nederlanders steunen Scheulderman op deze grauwe dag. “Ik schaam me soms diep voor het gedrag van chique Amsterdammers“, zegt documentairemaker Michiel van Erp.

Foto: DWDD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen