Olcay Gulsen neemt reisprogramma Jamai Loman over

Geplaatst op Tue 19 Jun 2018 om 20:01

Olcay Gulsen neemt last minute de presentatie van het reisprogramma Beter Laat Dan Nooit over van Jamai Loman. De opnames beginnen volgende week al. Dat heeft RTL Boulevard bekendgemaakt. Loman heeft zijn rol als presentator van dit programma op het allerlaatste moment afgezegd, omdat hij ernstige nierproblemen heeft. De komende jaren zal zijn leven voor een belangrijk deel in het teken staan van zijn gezondheid. De eerste tv-klus die daar onder lijdt is Beter Laat Dan Nooit.

Beter Laat Dan Nooit is een programma waarin Barry Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin samen op reis gaan. “Vier legendes die gaan een reis maken en ik mag de koffers dragen”, zei Loman eerder.

Nu wordt Gulsen dus op deze primetimeklus gezet. Het programma begint komend najaar, in het nieuwe tv-seizoen. Gulsen is goed inzetbaar nu ze haar bedrijf SuperTrash de afgrond in heeft geholpen.

Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Foto: RTL
21 Reacties op “Olcay Gulsen neemt reisprogramma Jamai Loman over”


 1. Laura Vamp Fatale

  Niemand wil zoiets meemaken. Sterkte Jamai en hoop dat ze snel een geschikte donornier vinden
  xxx

 2. Hans

  Vreselijk

 3. Metoo

  Die heeft dus echt geen reet te doen

 4. natasja

  Sterkte Lomai! Willibrord en de andere maken gehakt van Olcay!!!! Daar hebben ze toch zo’n geen respect voor. En terecht, gaat leuke televisie worden!!!!

 5. Rambo

  ONBEGRIJPELIJK.

  Niks ten nadele van Olcay. Ik kan zelfs meestal haar bijdrage in Boulevard wel waarderen. Maar dit is vanuit RTL echt een belachelijke beslissing.
  Een lange rits presentatoren die onder contract staan worden gewoon zo aan de kant gezet door iemand zonder contract (of heb ik wat gemist). Eerst al dat nieuwe huizenprogramma met Herman den Blijker waar ze totaal niet geschikt voor lijkt en nu dit.

  Lieke van Lexmond, Froukje de Both, Bridget Maasland, Nicolette Kluijver, John Williams, Carlo Boszhard, Beau van Erven Dorens en zo kan ik nog heel lang doorgaan hadden dit stuk voor stuk prima kunnen doen. Lekker loyaal aan trouwe RTL’ers.
  Of wat te denken van een van de nieuwe aanwinsten? Paul, Art, Katja of Vivienne?

  Alles beter dan dit. Nogmaals ik vind dit onbegrijpelijk!

 6. Vinc

  Vreemde keus, sowieso om met een vrouw te komen. Die 4 mannen die een mannenuitje hebben hadden natuurlijk vergezeld moeten worden door een man. Had dan Gordon of Beau ingezet, wellicht nog Carlo, maar die is denk ik niet geschikt voor het format.

 7. Ron

  Zij past totaal niet in dit format, wat.een.slechte.keuze! Nu maar te hopen dat ze niet vaak in beeld is en dat het echt om de deelnemers gaat. Het kan ook zonder presentator denk ik. Net zoals dat programma wat Max deed met die oude sterren op vakantie in Indonesië.
  Art Rooijakers had deze klus moeten overnemen.

 8. yoshi

  die keuze begrijp ik niet… FLOP

 9. A.Zijn

  Olcay? Kom op zeg, dat is toch geen presentatrice voor RTL4…

 10. Beppie

  deed zij geen kleding verstellen en aan elkaar naaien ofzoiets?

 11. Misha

  Even de Mediacourant lezers blij maken: RTL stopt met Moordvrouw.

 12. Ronaldo

  Flop en dat op jongerenzender RTL 5?

 13. Jan

  Dat wordt een aparte gangbang

 14. Jooost

  BREAKING

  RTL STOPT MET MOORDVROUW, DAT IS DUS HET TWEEDE PROGRAMMA VAN WENDY WAT SNEUVELT NU ERLAND WEG IS

  DE VLAG KAN UIT

 15. J

  @Joost: Moordvrouw inderdaad, ook al Obese en Holland-Belgie. Maar ze gaat we This Time Next Year en The Voice Senior doen als nieuwe programma’s

 16. Volger

  Deze dame zie ik ineens heel veel voorbij komen, deze dame is dus ‘n typisch voorbeeld van ‘t feit, dat ‘t in’t leven niet om kennis, maar om kennissen gaat!!! 🙈 Moet er wel om lachen eigenlijk, er zijn echt zat leuke frisse talenten, RTL moet doorschakelen!!!

 17. K

  Olcay vindt ik wel een aanwinst ..wie is de mol deed zij toch erg goed hoor…en daarbij als ze nooit een ander gezicht laten zien zullen we altijd die oude meuk op tv moeten pruimen…ik zeg geef het een kans..zij kan het.

 18. frans

  Mooi dat ze deze opdracht krijgt kan ze van het geld wat ze er voor krijgt, de ere schuld aan personeel en leveranciers die ze in de sores heeft achter gelaten , voldoen

 19. critikast

  Olcay…mag ik een keer met je op reis? Jij mag zelf de bestemming bepalen, maar we kunnen natuurlijk ook gewoon hier bij mij thuis plezier maken . Het is vlakbij Waalwijk, dus bekendterrein voor jou . Ik vind je een lekker ding…mag wel hè?

 20. Robert

  Die heeft haar muts er goed ingedraaid bij de televisie.

 21. robb

  RTL moet wat proberen de oude meuk bakt er niks meer van,ik had wel liever Beau gehad die is geknipt voor zo iets.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.