Monic Hendrickx komt na Penoza met vampierenserie

Geplaatst op Tue 12 Jun 2018 om 15:19

Monic Hendrickx komt na Penoza met een nieuwe dramaserie bij de NPO. Het gaat om de vampierenserie Heirs of the Neight, waarin ook Benja Bruijning en Sallie Harmsen hoofdrollen spelen. Dat heeft de AVROTROS laten weten. Heirs of the Night speelt zich af in Europa aan het eind van de 19e eeuw over de kinderen van de laatst overgebleven vampierclans die een pact sluiten om te overleven. “De voertaal is Engels en er spelen acteurs mee uit acht verschillende landen.”

De opnames zijn deze week van start gegaan. De regie is in handen van Diederik van Rooijen. De serie is geschreven door de Zweedse scenarioschrijfster Maria Von Heland en Diederik van Rooijen en de scripts zijn gebaseerd op de Duitse boekenreeks ‘Die Erben der Nacht’ van Ulrike Schweikert.

Lemming Film (NL) is de hoofdproducent, die eerder producties maakte als Fenix, Zenith, Hollands Hoop, Alleen Op de Wereld, De Matchmaker, Dikkertje Dap, Full Contact, The Lobster, Bloed Zweet en Tranen.

Co-producenten en partners zijn Hamster Film (Duitsland), Maze Pictures (Duitsland), Maipo Film (Noorwegen) AVROTROS (Nederland), NDR (Duitsland), NRK (Noorwegen) en ZDF Enterprises (Duitsland).

Foto: Pief Weyman, KRO-NCRV
6 Reacties op “Monic Hendrickx komt na Penoza met vampierenserie”


 1. scott_0

  haha dacht al, lekker Nederlands praten, Henk de Vampier.

 2. Whitedog

  Niet mijn ding.

 3. Arie

  Nog maar weer eens een vampierenserie… zo kinderachtig

 4. Marjolijn

  HET IS VAMPIERSSERIE. MEERVOUD VAMPIER IS VAMPIERS!!!!!!!!

 5. Joris Mul

  Zij hoeft zich in ieder geval niet te schminken. Ik ben by the way best erg lesbisch maar vooral potteus.

 6. Sjors

  Top. Ambitieus en Nederlands. Ik ga kijken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.